Cu eşarfa la ochi, a sărit în gol!

0

Măcinată de o boală cumplită o femeie, în vârstă de 55 de ani, din Piteşti, a decis să îşi ia viaţa cu propriile mâini. S-a aruncat de la etajul IV al blocului în care locuia. Descoperirea cutremurătoare a fost făcută de mama acesteia, care a intrat în stare de şoc după tragicul gest.  
Ieri dimineaţă, în jurul orei 5.30, o femeie a sunat la Secţia 2 Poliţie şi a anunţat că fiica ei s-a sinucis. Biata de ea, nu a putut să le spună poliţiştilor cu care vorbea nici măcar cum se numeşte victima şi când s-a născut. Era incoerentă din cauza şocului emoţional suferit. La scurt timp, o altă femeie a sunat la 112 şi a sesizat întâmplarea tragică. Nenorocirea a avut loc în cartierul piteştean Războieni. La faţa locului oamenii legii au găsit cadavrul prăbuşit pe betonul de lângă bloc. Înainte de a-şi pune capăt zilelor, victima şi-a legat o eşarfă la ochi. S-a apropiat de fereastra dormitorului, situat la etajul IV, şi a sărit în gol. A murit pe loc! A fost găsită fără suflare cu eşarfa la ochi şi papucii căzuţi în apropiere.Victima, Georgeta V., de 55 de ani, locuia împreună cu mama ei. Bătrâna a auzit zgomot în dormitorul fiicei şi când s-a dus acolo a găsit fereastra larg deschisă iar fiica ei nu era. Când a văzut trupul jos a strigat disperată.

Era grav bolnavă

În timpul anchetei s-a stabilit că victima, Georgeta V., de 55 de ani, era bolnavă de cancer în fază terminală. În plus, femeia suferea şi de o depresie puternică, generată de suferinţa prin care trecea. Cea care şi-a pus capăt zilelor are un fiu care lucrează în Anglia. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.