Festivitate emoționantă, la aniversarea CS Dacia

0
0
  • Echipa de handbal a fost prezentată în cadrul Cupei Adrian Ștefan

Luni, Sala Sporturilor din Mioveni fost gazda unui eveniment de excepție. Clubul, CS Dacia Mioveni 2012 a aniversat 10 ani de la înființare și s-a desfășurat și prima ediție a Cupei Adrian Ștefan la handbal.
Prim parte a serii a fost dedicate aniversării clubului. Cu aceaastă ocazie, a fost prezentată pe scurt activitatea clubului, care are în componență 7 secții și a fost elogiată activitatea în cei 10 ani de activitate.
Tototdată s-au acordat o serie de diplome și plachete menite să marcheze implicarea în sportul din Mioveni a mai multor factori. A urmat apoi momentul emoționant și anume prezentarea Cupei Adrian Ștefan, Conducerea clubului și autoritățile au hotărât înființarea acestei competiții în memoria celui care a fost președinte la club timp de 5 ani, din 2015 până în 2020 și care a decedat, fiind bolnav. 0
După prezentarea competiției, a urmat prezentarea lotului de handbal al CS Dacia Mioveni, cu care va fi abordat noul sezon de Liga Florilor, iar apoi a avut loc amicalul Daciei cu Activ Prahova, câștigat de gazde cu 30 la 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.