Procurori corijenţi la DNA!

0

Un concurs s-a defăşurat recent la Direcţia Naţională Anticorupţie, sediul central, acolo unde erau vacante trei 3 funcții publice de execuție, de specialist în cadrul Biroului central al Structurii de sprijin a procurorilor europeni detașați în România pentru Parchetul European. Din 24 de candidaţi niciunul nu a promovat proba scrisă, aceştia nereuşind să obţină nici măcar 50 de puncte.  
DNA a scos la concurs funcţiile vacante iar concursul a avut loc pe data 22 august. Când au fost afişate rezultatele a ieşit la iveală slaba pregătire a candidaţilor. Numele procurorilor candidaţi nu au fost făcute publice, având în vedere Regulamentul General privind Protecţia Datelor. În total au fost 24 de candidaţi. Pentru funcţia de specialist, specializarea analist financiar, contabilitate și fiscalitate, din 14 candidaţi, unul a lipsit iar ceilalţi 14 nu au reuşit să obţină mai mult de 45 de puncte. Printre participanți s-au numărat şi „specialişti” care au obţinut punctaje de 21,50 şi chiar de 14,50. Procurorii concurenţi nu au stat mai bine nici la concursul pentru funcţia vacantă de specialist achiziții publice. Au fost 7 candidaţi. Doi au absentat la proba scrisă şi ceilalţi cinci au a obţinut între 6,00 şi 45.45. Recordul negativ îi revine unui candidat care nu a răspuns corect la nicio întrebare şi a avut nota 0.00. Alţi trei candidaţi s-au înscris pentru funcţia vacantă de specialist, în specializarea fonduri europene. Unul a fost absent, altul a avut 35,75 punctaj şi celălalt 9,50. Având în vedere pregătirea foarte slabă a candidaţilor niciunul nu a promovat proba scrisă ca să poată merge mai departe la proba interviului.
În cadrul concursului notele punctajul acordat a fost de la 0,00 la 100 şi niciunul nu a reuşit să obţină mai mult de jumătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.