Rănită de un şofer băut!

0

Un accident rutier, soldat cu rănirea unei tinere, a fost provocat ieri dimineaţă la Râca, de un şofer băut. Tânărul, în vârstă 25 de ani, a pierdut controlul volanului, maşina a izbit un stâlp şi s-a răsturnat. El a scăpat nevătămat dar pasagera din dreapta, o tânără de 19 ani, a ajuns la spital. 
Evenimentul rutier a avut loc ieri, la ora 5,30. Ionuţ J., de 25 de ani, din comuna Izvoru, se afla la volanul unui BMW pe un drum comunal din comuna Râca. Alături de el, pe locul din dreapta, stătea Cristina B., de 19 ani. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul maşinii. Autoturismul a părăsit şoseaua, s-a izbit de un stâlp de susţinere a firelor electrice. În timpul impactului autovehiculul s-a răsturnat pe plafon. Şoferul nu a păţit nimic însă pasagera a fost rănită şi a fost transportată la spital, având multiple traumatisme la nivelul numărului stâng, la cap și la abdomen.

Victima şi şoferul, scoşi prin lunetă

Izbitura a fost atât de puternică încât stâlpul din beton s-a rupt şi a căzut. Din fericire, s-a prăbuşit lângă maşină, nu peste ea. Şoferul şi tânăra rănită au rămas blocaţi în BMW-ul turtit. Aceştia au fost scoşi de săteni şi de pompieri prin luneta spartă. În timpul cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au stabilit că şoferul era băut. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui Ionuţ J. a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.