Începe festivalul moto-rock, la Topoloverni!

0

În acest weekend, va avea loc Archangels FEST Topoloveni – ediția a IV-a. Festivalul moto-rock se va desfăşura în perioada 9 – 11 septembrie pe Aerodromul Topoloveni. Ieri, la Topoloveni a avut loc o conferinţă de presă în care a fost prezentat evenimentul care are ca scop promovarea judeţului Argeş. 
La conferinţa de presă au fost prezenţi: Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu – vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Gheorghiță Boțârcă – primarul orașului Topoloveni, Andrei Grigore – organizator Archangels MC Topoloveni, Cosmin Sîrbu – organizator Archangels MC Topoloveni.
Archangels Fest a apărut din dorința de a promova Argeşul la nivel național și de a oferi județului un eveniment moto & rock de amploare la cele mai înalte standarde de calitate, au spus organizatorii. Festivalul are ca obiective: promovarea turistică a Argeşului, conştientizare în trafic, promovarea artiştilor locali, ecologie dar și scop caritabil. În cadrul evenimentului vor fi organizate concerte, parada moto, concursuri, o acțiune de ecologizare şi, nu în ultimul rând, concerte caritabile.
Iată mai jos, programul detaliat al Archangels FEST Topoloveni, ediția a IV-a:
Vineri 9 septembrie: MC: Mihai Pali
Concerte, începând cu ora 17:00: Ultimul Tren, Fără Vise, Civic Rebels, Olly of Queens, Masterpiece (tribut Metallica,) Bucium şi PHOENIX.
Sâmbătă 10 septembrie:
– 10:00-14:00: zboruri cu avionul pentru participanți
– 14:00: strângere PARADĂ MOTO (14:30 start)
– 14:45: Înscriere concursuri
– 16:00: Concursuri cu premii
MC: Cristian Hrubaru
Concertele vor începe de la ora 18.00 cu promovarea tinerilor artiști. Vor urca pe scenă Vlad Bilous şi Myst.
După ora 19.00 vor susţine concerte: Hank Davison & Friends (special guests from Germany ), Scarlet Aura, TROOPER, SUBCARPAȚI
Evenimentul este sprijinit de Consiliul Județean Argeș și Primăria Orașului Topoloveni. Pentru participanţi vor fi amenajate parcări pentru motociclete şi maşini, toalete, o zonă de corturi şi una de duşuri. De asemenea va fi o zonă food & drinks (Street Food & Licorile Arhanghelilor). Participanţii se pot caza în unităţile din Piteşti, Ştefăneşti, Topoloveni sau Călineşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.