Au prădat un depozit de fier vechi!

0
0

Trei indivizi au dat lovitura la un centru de colectare a fierului vechi, din Ștefăneşti. Au acționat noaptea, după ce au sărit gardul. Nu au furat deşeuri, ci bunuri în valoare de 20.000 de lei, utilaje folosite de angajaţi. Când au fost chemaţi la audieri, hoţii ştiau ce-i aşteaptă şi crezând că scapă, au adus bunurile furate. Nu a fost aşa! Toţi trei au stat o noapte în arest! 
Marţi, angajaţii unui centru de colectare al fierului vechi, din Ştefăneşti, au sesizat Poliţia Ştefăneşti anunţând că mai multe bunuri au fost furate din incinta societății. În cursul nopţii hoţii au intrat şi au sustras: o menghină, un polidisc, 2 aparate de sudură, 4 motoare electrice și o pompă de ulei. Acestea erau bunuri ale firmei, nu deşeuri, unele fiind folosite de salariaţi pentru tăierea fierului vechi. În cadrul anchetei, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au stabilit că hoții au intrat noaptea, sărind gardul. Aceştia au profitat de faptul că societatea nu avea paznic. Erau montate camere de supraveghere care nu au surprins însă hoţii ci numai maşina cu care indivizii au mers la faţa locului, un autoturism cu numere de Olt. Mergând din aproape, în aproape, oamenii legii au ajuns la făptaşi. S-a stabilit că autorii furtului sunt: Alexandru Ionut B., de 33 de ani, Cristinel A. de 20 de ani și Bobi M. de 20 de ani, toți din Potcoava, judeţul Olt.

Paguba a fost de 20.000 lei

Suspecţii au fost chemaţi la audieri. Ştiind că vor da de necaz, atunci când au mers la Poliția Ştefăneşti, cei trei au dus cu ei toate bunurile sustrase, în valoare totală de 20.000 de lei. Credeau că dacă vor înapoia prejudiciul pot scăpa basma curată! Oamenii legii au aflat că indivizii au astfel de precupări şi au scăpat deseori prin împăcarea părţilor, astfel că în prezent niciunul nu are antecedente penale, cu toate că au mai fost cercetați. Pe numele celor trei a fost emisă o ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de furt calificat şi au fost dusi în arest, marţi seara.La audieri s-a stabilit că unul dintre olteni a mers la centrul unde a fost dată lovitura cu câteva zile înainte de furt. Acesta s-a dus în calitate de client, dar a profitat de ocazie ca să poată vedea ce bunuri pot fi furate şi pe unde se poate intra prin efracţie. Miercuri, autorii furtului au fost duşi la Parchet iar procurorul de caz a dispus împotriva lor măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.