Două condamnări, aceleaşi infracţiuni!

0

În trei ani un bărbat din Lunca Corbului s-a ales cu două condamnări, cu executare, din cauza pasiunii sale bolnave de a conduce băut şi fără permis. Acesta a obţinut o eliberare condiţionată dar, miercuri, a fost ridicat de poliţişti şi a fost dus la penitenciar.
De peste trei ani, Marin M., de 62 de ani, din comuna Lunca Corbului, trage ponoasele greşelilor pe care le-a făcut. În octombrie 2019 a fost condamnat pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, la 1 an şi 10 luni închisoare cu executare. În decembrie 2020 a cerut eliberarea condiţioantă iar judecătorii i-au admis solicitarea, după un an de stat în celulă. A ieşit din închisoare dar, la puţin timp, a fost trimis în judecată în alt dosar pentru aceleaşi acuzaţii. Potrivit rechizitoriului, inculpatul a urcat la volan în stare de ebrietate în februarie şi în aprilie 2019 dar şi în decembrie 2018. Judecătoria Piteşti a dat sentinţa în februarie 2022 şi l-a condamnat din nou, pe Marin M. Inculpatul a declarat apel însă, miercuri Curtea de Apel Piteşti i-a respins cererea. Bărbatul are de executat 2 ani şi 6 luni închisoare după ce judecătorii au adăugat şi restul de pedeapsă, rămas neexecutat din prima condamnare.
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești şi l-au ridicat pe bărbat. Acesta a fost dus la Penitenciarul Mioveni unde a fost încarcerat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.