Vesta bărbătească pentru o excursie la munte – pe care să o alegi?

0

Aaaah, excursia la munte, acea experiență care te umple de energie și te reconectează cu natura. Cu siguranță trebuie să te pregătești pentru acest gen de excursie, iar asta înseamnă adunarea echipamentului de care ai nevoie. Una dintre piesele care nu trebuie să îți lipsească este vesta. În următoarele rânduri vei afla de ce.

Ce avantaje oferă o vestă?

Să începem cu lucrurile practice și astfel să vorbim despre protecția termică pe care ți-o poate oferi o vestă. Acest obiect este perfect în momentele în care vremea este răcoroasă, dar nu într-atât de răcoroasă încât să fie necesară o geacă. În plus, dacă pe parcursul zilei vremea se încâlzește, purtarea vestei nu va reprezenta o problemă. De asemenea, pentru protecție în zona capului există modele de veste care au și glugă, după cum poți vedea și pe https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Veste-barbati-12665.html.

În al doilea rând, o vestă îți oferă un grad mare de libertate de mișcare. Dacă vorbim de o excursie la munte, atunci vorbim de mișcare, poate vei avea de instalat un cort sau de făcut focul. O vestă nu îți va îngrădi mișcările în vreun fel, astfel că tu te vei putea mișca pentru a duce la bun sfârșit sarcinile pe care le ai de făcut.

Cu siguranță vei face și niște poze cât timp ești acolo. Nu vrei să arăți ca un om al muntelui, ci ca un domn care se duce ocazional pe munte. Vesta îți va oferi exact acest aspect, pentru că este un obiect cu design modern.

Cum alegi vesta potrivită pentru tine?

Să începem întâi cu scopul pentru care vrei să achiziționezi o vestă.

Spre exemplu, dacă vrei o vestă ca să mergi la serviciu, atunci recomandarea este să îți iei una în nuanțe închise, ca să nu ieși prea mult în evidență. La locul de muncă e bine să te faci remarcat prin felul în care prestezi, nu prin aspect neapărat.

Dacă vrei o vestă pentru ieșit în oraș, atunci alege orice model vrei, doar ține cont de hainele pe care le ai deja, ca să le poți asorta. Dacă ești adeptul aspectului de stradă, atunci o vestă kaki army îți va oferi acest aspect.

Alege apoi modelul care îți place. Poți alege dintre modelele cu glugă sau fără, modele cu închidere pe bază de fermoar sau închidere pe bază de fermoar și nasturi metalici, modele cu buzunare laterale și cu buzunare la piept.

Nu uita de mărime! Mărimea potrivită te va face să te simți confortabil. Dacă nu știi care mărime ți se potrivește, vei putea accesa pe Bolf.ro un tabel cu mărimi, dar și un set de reguli de măsurare. Folosind aceste instrumente, îți vei găsi cu siguranță mărimea potrivită.

Ce vestă poți alege pentru excursiile pe munte?

Ținând cont de faptul că excursiile pe munte nu sunt chiar tocmai cele mai ușoare excursii posibile, recomandarea este să îți alegi o vestă care să aibă buzunare, atât laterale, cât și la piept. Asta ca să ai mai mult spațiu de depozitare.

În al doilea rând, alege un model care să aibă și glugă. Niciodată nu strică să ai o protecție în plus. Și oricum, în momentele în care nu e folosită, o glugă nu te încurcă la nimic.

Nu în ultimul rând, în cazul în care nu ai nevoie de camuflaj, alege culori deschise care să te facă vizibil pe munte și în pădure. Astfel vei putea fi mai bine văzut și urmărit de persoanele cu care ești.

Ține cont de sfaturile care se găsesc scrise în rândurile de mai sus și cu siguranță îți vei putea găsi vesta potrivită. Bucură-te de plimbarea pe munte simțindu-te protejat de vesta pe care ai ales să o porți!