Meci de 3 puncte pentru galben-verzi!

0
0
  • Superliga, Etapa 10: CS Mioveni – U Cluj, astăzi ora 18:00

CS Mioveni are un nou meci de campionat, astăzii, la 18:00, pe propriul teren. Adversară va fi Universitatea Cluj. Partida contează pentru etapa 10 din Superligă.
Echipa argeșeană vine după o victorie în deplasarea la Sepsi, cu 1-0. Elevii lui Flavius Stoican au un moral bun, înaintea jocului, luând în considerare și rezultatul jocului anterior. De partea cealaltă, U Cluj vine după o remiză, acasă, 1-1 cu FC U Craiova. În plus, echipa antrenată de câteva etape de Eugen Neagoe este încă în căutarea primei victorii în actuala ediție de Superligă. Alb-negrii nu au obținut decât 4 remize în cele 9 partide jucate până acum, restul de 5 fiind înfrîngeri. Clujenii au egaluri la FCSB 1-1, acasă cu U Craiova 1-1, la Voluntari 0-0 și acasă cu FC U Craiova 1-1. În schimb, înfrângerile suferite de ardeleni sunt la Pitești, 1-3 cu FC Argeș, la Cluj, 0-1 cu Petrolul, la Arad cu UTA 1-2, acasă cu Sepsi, 0-1 și în deplasare la Rapid 0-1. CS Mioveni a obținut până acum, în acest sezon, 3 remize și o victorie. Echipa noastră a mai suferit și 5 înfrângeri în cele 9 jocuri disputate. Victoria a fost chiar etapa trecută, la Sepsi, 1-0. Remizele au fost făcute cu FCSB, acasă, 1-1, în deplasare la Petrolul 0-0 și din nou acasă, 1-1 cu UTA. Înfrângerile au fost cu Hermannstadt 0-3, Farul 0-2, CFR Cluj 2-3, FC Argeș 0-1 și U Craiova 0-1.
Galben-verzii sunt neînvinși în cele 3 partide disputate cu Flavius Stoican pe bancă. Rezultatele cu noul tehnician au fost 0-0 la Petrolul, 1-1 cu UTA și 1-0 la Sepsi Sf Gheorghe. Pentru meciul de astăzi, cu U Cluj, biletele costă 20 lei – intrarea generală. Acestea se găsesc la stadion, și pot fi cumpărate până la ora începerii meciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.