A murit Marius Postelnicescu!

3

Veste şoc, ieri, printre politicienii argeşeni. A murit cunoscutul liberal Marius Postelnicescu, consilier local, consilier judeţean, fost presedinte PNL Piteşti. Un om echilibrat, un politician loial valorilor liberale, un bun specialist, fost director al Administraţiei Naţionale Apele Române. Ar fi împlinit 61 de ani în luna noiembrie.  
Marius Postelnicescu era căsătorit și avea un băiat. A fost unul dintre cei mai eleganți și diplomați oameni ai politicii argeșene, un foarte bun specialist în tot ceea ce făcea și un coleg de încredere atât în lumea profesională cât și în cea politică. În anul 2020, Marius Postelnicescu s-a operat la colon, la o clinică privată. Avea cancer şi timp de doi ani s-a luptat cu boala cumplită. În ultimele zile a fost internat la un spital din Braşov acolo unde a urmat tratament şi şedinte de chimioterapie.

Fost director general la Apele Române

Acesta a absolvit Colegiul I.C Brătianu- secția Matematică-Fizică, în 1980 apoi și-a continuat studiile universitare la București, Institutul Politehnic Bucureşti – Facultatea de Electrotehnică pe care a absolvit-o în 1986. În anul 2000 a devenit şi economit după ce a urmat studiile facultății de Studii Economice din cadrul Universităţii Piteşti. S-a perfecționat în domeniul administrației, sector în care și-a desfășurat mare parte din carieră. În anul 2006 a devenit doctorand în Știinţe Naturale. A fost director la Direcţia Apelor Argeş-Vedea, ulterior la Administrației Națională ”Apele Române, unde a fost director general și director general adjunct. La început de carieră a lucrat la SC Regocom S.A. Pitești (gospodărire comunală), Regotrans S.A Pitești (gospodărire comunală şi transport public) şi la APĂ-CANAL S.A. Pitești.

„Liberalism înseamnă consecvență în principii, nu traseism”

Marius Postelnicescu era era unul dintre cei mai vechi liberali argeșeni, fiind membru PNL din anul 1990, președinte al PNL Pitești de mai multe ori, consilier local al municipiului Pitești și, în ultima perioadă, consilier județean. „Am decis să candidez pentru funcția de vicepreședinte în Biroul Permanent Județean al PNL Argeș. Liberalism înseamnă consecvență în principii, nu traseism, libertatea cuvântului și a acțiunii, onestitate și respectarea punctelor de vedere ale tuturor celor cu care interacționezi. Experiență politică și administrativă trebuie valorificata prin idei, proiecte, programe pentru cetățeni. Nu vorbe, ci fapte. Să aveți multă sănătate și multe bucurii!” anunţa acesta în luna mai când au avut loc alegeri la PNL Argeş.

Peste 30 de ani de activitate în PNL Argeş

Imediat după vestea tristă, conducerea Consiliului Judeţean Argeş a transmis: „Am aflat cu profundă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru consilierul județean Marius Postelnicescu, un om și un coleg deosebit. Bunul Dumnezeu să întărească familia greu încercată și să îi dea putere să treacă peste acest moment greu! Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”. De asemenea conducerea PNL Argeş a transmis mesajul: „Zi trisă pentru liberalii argeșeni: a murit Marius Postelnicescu! O mare pierdere pentru administraţia locală şi viaţa politică a județului Argeș: consilierul județean PNL, Marius Postelnicescu s-a stins din viață, după o lungă suferință cu o boală nemiloasă. În cei peste 30 de ani de activitate în PNL Argeș, Marius Postelnicescu a fost un om care a lucrat cu devotament și credință. A crescut generații întregi de tineri liberali la PNL Pitești, și-a onorat cu decență responsabilitățile în toate funcțiile de demnitate publică pe care le-a deținut. Cu nespusă tristețe, conducerea PNL Argeș transmite sincere condoleanțe familiei și putere de a trece peste această grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

3 COMENTARII

  1. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cuvintele înșirate in acest articol nu va fac cinste, ați fost , sunteți și veți niște pupincuriști ai PSD, nu i-ați adus cuvintele de laudă,meritate, atât cât a fost în viață…sa va fie rușine.

    • Atâta ura revărsată chiar si in aceasta situație speciala nu-ti face nici cinste si nici onoare, „cetățene” !

      Etica reprezintă un capitol prea greu de înțeles pentru unii „cetățeni” !!!

  2. Ura e fata de voi, niște repetenți ai jurnalismului, pupincuriștii partidului care va tine în brațe și care va da posibilitatea să aruncați cu noroi in oameni, politicieni sau nu. Sunteți rezultatul unor studii făcute la FF, se practică de câțiva ani buni, se vede „profesionalismul” din articole mediocre,articole mincinoase, articole cu informații deformate de voi, rușine, rușine, rușine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.