Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 28 septembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8360-Miercuri, 28 septembrie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
CurierTV
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  cetatean

  Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cuvintele înșirate in acest articol nu va fac cinste, ați fost , sunteți și veți niște pupincuriști ai PSD, nu i-ați adus cuvintele de laudă,meritate, atât cât a fost în viață…sa va fie rușine.

  Reply
  1. 1.1

   alt cetățean

   Atâta ura revărsată chiar si in aceasta situație speciala nu-ti face nici cinste si nici onoare, „cetățene” !

   Etica reprezintă un capitol prea greu de înțeles pentru unii „cetățeni” !!!

   Reply
 2. 2

  Cetățean , nu jurnalist

  Ura e fata de voi, niște repetenți ai jurnalismului, pupincuriștii partidului care va tine în brațe și care va da posibilitatea să aruncați cu noroi in oameni, politicieni sau nu. Sunteți rezultatul unor studii făcute la FF, se practică de câțiva ani buni, se vede „profesionalismul” din articole mediocre,articole mincinoase, articole cu informații deformate de voi, rușine, rușine, rușine.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă