Și bătută și cu banii luați!

0

Un tânăr, de 28 de ani, a fost reţinut de poliţişti, după ce a avut o ceartă zdravănă cu concubina. Acesta nu şi-a putut înfrâna ieşirile şi a recurs la violenţă. A ajuns în arest fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni. Tânărul a mai avut probleme cu legea, în anul 2018 fiind condamnat pentru aderare la un grup infracţional organizat constituit în vederea efectuării de operaţiuni comerciale cu substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Altfel spus, vindea produse etnobotanice. 
Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, l-au reţinut, luni, pentru 24 de ore pe Robert O., de 28 de ani, din Piteşti. Era acuzat de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și furt. „Din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 07 septembrie a.c., în jurul orei 05:30, în timp ce se aflau într-un apartament din municipiul Pitești, după mai multe discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 25 de ani, din județul Dâmbovița, împiedicând-o să părăsească locuința și sustrăgându-i din geantă actul de identitate și suma de aproximativ 6.000 de lei și 150 de euro.” a transmis Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.

Este recidivist

Ieri, Robert O. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Împotriva lui, procurorul a dispus controlul judiciar pentru 60 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 7 ani. Ar putea ajunge în închisoare, mai ales că este recidivist după ce în octombrie 2018 a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 1 an şi 3 luni închisoare cu suspendare, într-un dosar de aderare la un grup infracţional organizat constituit în vederea efectuării de operaţiuni comerciale cu substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Ca să primească pedeapsă cu suspendare, tânărul a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei. A avut un termen de supraveghere de 2 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.