Ce le-a transmis ”generalul” Tudosoiu directorilor de școli: ”Fiți vigilenți…”

0
0

În cadrul unei conferințe de presă, conducerea Ispectoratului Școlar Județean Argeș a prezentat astăzi mai multe aspecte legate de începutul de an școlar.

Astfel, în afară de datele statistice referitoare la cifrele de școlarizare Inspectorul General Dumitru Tudosoiu a dezvăluit că a venit în fața jurnaliștilor direct de la ședința cu directorii de școli.

”Toată lumea este conștientă că orice început de an școlar este mai dificil pentru elevi. Le-am spus să fie înțelegători, dar totodată vigilenți. Să stea de vorbă cu părinții și profesorii. Copiii nu s-au acomodat încă, dar cu tact pedagocic pot fi evitate orice fel de probleme din rândul elevilor!” a fost mesajul șefului Inspectoratului Școlar Argeș.

De asemenea, o parte din discuții au fost purtate, împreună cu un reprezentat al Poliției, despre evitarea bulyying-ului în unitățile școlare: ”Am fost însoțit la ședința cu directorii, de un reprezentat la Poliției, șeful serviciului siguranță școlară. Vrem să preîntâmpinăm orice activități legate de violență, de bullying în rândul școlarilor, sau orice altceva ține de siguranța elevilor, care ne preocupă foarte mult. S-a discutat foarte mult pe tema asta și eu cred că s-a înțeles mesajul!”

S. Mihai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.