Și-a cumpărat casă cu o comoară în subsol!

0

Descoperire surprinzătoare în subsolul unei clădiri din Câmpulung. Este vorba despre o casă pe care a achiziţionat-o câmpulungeanul Mihai Ghinea şi pe care acesta a tranformat-o într-un loc de poveste. Aşadar, într-un colţişor din subsolul casei, acesta a dat peste un borcan cu bani din cel de-al Doilea Război Mondial, iar ataşat de fişicul de bancnote, se afla şi un bilet.
Bancnotele nu mai au nicio valoare dar în perioada celui de-al Doilea Război Mondial reprezentau suma de 140.000 lei. Scrisoarea din borcan are textul următor|:
“Dragele mele,
Vă rog primiți din partea mea acest mic simbol al dragostei și prieteniei ce v-o port în veșnicie. Doresc de asemeni, ca această mică atenție să vă găsească în cele mai fericite clipe ale vieții dumneavoastră.
Cu stimă și multă dragoste, Mirela”.
Descoperirea făcută de Mihai Ghinea, nu a fost trecută cu vederea, acesta, ca amintire i-a prins într-un tablou și i-a expus în interiorul actualului restaurant. Acum, Hanul lui Mihai Ghinea este vizitat la fel ca un muzeu iar poveștile pe care noul restaurant ridicat după modelul celui din perioada interbelică le transmite turiștilor sunt fascinante astfel se reîntorc cu drag dar și împreună cu câte un prieten.  B.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.