Colonia ACH va fi racordată la utilități

0
0

Primăria Pitești a anunțat că a predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor de introducere a rețelei de gaze în Colonia ACH. 
În primă etapă, va fi branșată biserica Sfântul Mina, cel mai îndepărtat consumator din rețea, urmând ca, ulterior, branșamentele să se facă individual.
Primarul Cristian Gentea a anunțat că locuitorii din această zonă vor avea la dispoziție toate utilitățile: ”80% din rețeaua electrică este deja instalată, iar apa și canalizarea vor fi prinse în proiectul de buget de anul viitor. Așadar, am mai făcut un pas important pentru orășelul de carton, cum era numită zona din fosta colonie Hidroconstrucția!
Pentru branșamentele individuale, ce urmează în viitorul apropiat, este nevoie ca fiecare locatar să își rezolve problemele cadastrale în cel mai scurt timp, așa încât să se poată face donarea aleilor individuale către domeniul public.
Și în această problemă, mi-am oferit sprijinul: ne vom întâlni toți – locatari, reprezentanți OCPI, Cadastru, Primărie, fostul cadastrist, reprezentanți ai deținătorilor de rețele publice – pentru a urgenta eliberarea documentației necesare branșamentelor individuale. După introducerea utilităților, așa cum am spus, va fi, practic, un alt cartier al Piteștiului!” a fost mesajul transmis de edilul piteștean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.