Adrian Dulcea secund la Naționala Under 20!

0

Din această săptămână, Adrian Dulcea, principal al Unirii Bascov a devenit secund la Echipa Națională a României Under 20. Tehnicianul piteștean, face parte, alături de Cătălin Munteanu și Silviu Lung din staff-ul selecționerului Daniel Pancu.
Dulcea a fost numit secund de luni. Celălalt secund este Cătălin Munteanu, în timp ce antrenor cu portarii este Silviu Lung. Principal al Naționalei U 20 este, de o lună de zile, fostul atacant al celor de la Rapid, Daniel Pancu. În perioada următoare Dulcea îşi va face debutul în funcţia de secund la naţională, România U20 urmând să joace două meciuri amicale, împotriva Cehiei şi Germaniei. Adrian Dulcea va antrena din câte se pare, în paralel și echipa de liga a 3-a, Unirea Bascov.
Sezonul trecut Dulcea a intrat în play-off ul seriei a 4-a a Ligii a 3-a cu echipa de seniori la la categoria U 19 a câștigat titlul național cu echipa clubului argeșean.
Staff-ul complet al Naționalei U 20:
Antrenori secunzi: Cătălin Munteanu, Adrian Dulcea
Antrenor portari: Silviu Lung
Preparator fizic: Sergiu Coc
Analist video: Liviu Ivasuc
Doctor: Eduard Grecu
Kinetoterapeuţi: Constantin Creţu, Mădălin Tălpălaru
Kit manager: Adrian Rus
Team manager: Wiliam Harasim
Ofiţer de presă: Mihai Cibia.
Debutează azi
Selecționata Under 20 a României va disputa în perioada imedait următoare două meciuri de pregătire, cu Cehia (22 septembrie – Chomutov) și Germania (26 septembrie – Arad). Ambele meciuri vor fi în direct la Digi Sport: # 22 septembrie, Chomutov: Cehia U20 – ROMÂNIA U20, ora 16:00 (17:00 în România) # 26 septembrie, Arad: ROMÂNIA U20 – Germania U20, ora 18:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.