Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 3 iunie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8516-Miercuri, 31 mai 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Iunie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

12 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Ce caraghios poti sa fii, daca iti inchipui ca specialistii in geostrategie care analizeaza situatia ar trebui sa-si bazeze concluziile pe ceea ce scrie Cioran! E ca si cum ai pretinde ca aia de la NATO ne-au primit in alianta in 2004 fiindca au citit „Muma lui Stefan cel Mare” si au fost impresionati…

  1. 1.1

   Anonim

   La fel de caraghios este sa scrii un text in care 99,9% e vorba despre pretinsa amenintare a unui razboi nuclear, pe care il incepi pomenindu-l pe Gentea.

 2. 2

  anonim

  Caraghios, dar mai ales nemernic! Băi rusofilule, vrei să ne dai o singură declarație a vreunui lider occidental care amenință Rusia cu războiul nuclear? Te ințeleg că nu-ți pică deloc bine ceea ce pățește brava armată rusă pe frontul din Ucraina. Apropo, cătunele alea eliberate sunt orașe, unele mai mari decat Pitești.
  Ai văzut măi prăpăditule, ce face un ziarist adevărat? Il sună pe băiatul lui Dmitri Peskov (care e pentru Putin ceea ce tu ești pentru Gentea, adică o slugă și o trompetă), se dă drept reprezentantul unui centru de recrutare, il invită pe acesta sa se prezinte la vizita medicala in vederea recrutării și, surpriză mare, acesta refuză! Asta știre, pseudoziaristule!
  Sau că la granița cu Finlanda s-a format o coadă pe zeci de kilometrii cu rușii care vor să fugă din țară. Sau că nu se mai găsesc bilete pe nici o cursă aeriană spre Occident. Ori știrea că inclusiv India si China i-au cerut să inceteze războiul. Sau că au început revoltele în multe orașe din Rusia!
  Dar nu, tu ne iei de proști și incerci să ni-l prezinți pe Putin ca pe ăla care are dreptate in acest conflict.
  Așa cum faci și cu Gentea, zici că n-a mai văzut nimeni așa primar. Legat de asta, vrei să ne zici ce investiție a finalizat in mandatul său, cu o valoare mai mare decât celebrul WC din centrul orașului?
  Am avut plăcerea să vizitez, în vara asta, Oradea. Ai măcar idee, prăpăditule, cum arată orașul ăsta?
  Să-ți fie rușine!

 3. 3

  Gheorghe Smeoreanu

  – ”În aceeaşi zi, după ce preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat mobilizarea parţială a rezerviştilor, grănicerii finlandezi au raportat că situaţia la frontieră este normală şi au dezminţit zvonuri apărute online despre cozi de câţiva kilometri la ieşirea din Rusia”. (AGERPRES)

  – Te las să descoperi singur de ce e fake știrea cu baiatul lui Peskov.

  – În rest, nu comentez, consideră că m-ai intimidat.

 4. 4

  Will

  Domnule ziarist, cand te contrazici cu cititorii si constatam ca ei au dreptate, te descalifici ca ziarist. Parca tot mai des in ultimul timp. Tot nu ti-ai dat seama ca fluxul de iesire din Rusia e anormal de mare la toate granitele, iar in legatura cu beizadeaua lui Peskov, unde e fake-ul?

 5. 5

  Gheorghe Smeoreanu

  – Am postat, mai sus, stirea Agerpres.

  – Vă las să descoperiți singur elementele care fac știrea falsă.

  – Dvs ce meserie aveți, vi se întâmplă să vă descalificați ?

 6. 6

  Will

  – Din ce stiu, ca o stire sa fie credibila, e nevoie de mai multe surse.
  – Insist sa ne luminati cu Peskov, din ce stiu a fost o emisiune in direct, cu telefon dat in timpul emisiunii. Din auzite, cred ca si dumneavoastra faceti emisiuni in direct, ar trebui sa va pricepeti…
  – Cu descalificatul, probabil tine si de faptul ca nu aveti studii de ziaristica. Si se vede!

 7. 7

  Gheorghe Smeoreanu

  Haideți că vreți să mă provocați și nimic mai mult. Am dat diferențe la jurnalism, nu era nevoie de altceva deoarece aveam o licență în Psihologie și specializări inclusiv la Școala de Înalte Studii în Științe Sociale din Paris. Am scris cărți despre comunicare și am predat la Școala Superioară de Jurnalism, sunt menbru al Uniunii Scriitorilor, dați-o-ncolo. Știrea cu frontiera se tot plimbă prin internet, dar cei de la granița cu Finlanda vorbsc despre o coadă de 50 de metri, eu am stat astă-vară la Nădlac la o coadă de 3 km. Cu privire la Nicolai Peskov, i s-a spus că avea o adresă de recrutare dată cu o zi înainte de decizia lui Putin. Dacă aveți un link cu video, dați-mi-l, poate mă înșel eu și nu mă voi jena să recunosc.

  1. 7.1

   Anonim

   https://www.youtube.com/watch?v=hP75BjmITc8
   Daca nu va aranjeaza faptul ca este un post tv sub o prea mica influenta PSD, sunt nenumarate alte videoclipuri similare din surse straine, cu subtitrare in limba engleza. E de ajuns sa dati o cautare pe Youtube folosind cuvintele cheie „Peskov son” sau asemanatoare.
   Legat de celalalt subiect, al rusilor care pleaca din tara, gasiti nenumarate dovezi pe internet, nu numai referiri la granita cu Finlanda (care oricum are niste restrictii legate de numarul „turistilor rusi”, deci cozile nu pot fi „kilometrice”), ci si referiri la felul in care s-au epuizat biletele de avion ulterior anuntului de mobilizare al lui Putin. Fenomenul exista, indiferent ca se conformeaza sau nu ideilor dvs., iar internetul, daca stii cum sa-l utilizezi si esti capabil sa elimini sursele mincinoase, iti va oferi intotdeauna si adevarul. Daca esti curios sa-l cauti.

 8. 8

  Aloe Vera

  „Concluzia pentru ultrași ar fi să urle mai puțin „. Pe de-o parte, meciu-i meci ; pe de alta … ” ceea ce tebuie sa se intamle, se va ntampla”.

 9. 9

  Anonim

  V-ați lămurit, în cele din urmă, cum stă treaba la granițele Rusiei? Sau cu „Peskov son”? Ce naiba, am ajuns sa aflam adevarul de la cititori? Pentru ce vă mai plătesc ăștia de la Curierul Zilei?
  În concluzie, era utilă o facultate de jurnalism! Pentru cine? Ia ghiciți!

 10. 10

  Pontifaunir

  // „Am încredere în sprijinul tău”, s-a adresat Putin naţiunii //. Taru’ vede cu ”ochelarii pentru departe”, teranii-i vad cu „ochelarii pentru aproape” ; ce-a urma/ vedea-vom , de vom mai …

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .