Tânăr, omorât de un copac!

0
0

Doliu la primăria Mihăești. Zvonul că Vali Fintoiu a murit la pădure a impresionat întreaga suflare a comunei, toți cei care îl cunoșteau nu înțeleg cum s-a putut întâmpla acest lucru. Bogdan R.
Primarița în lacrimi și durere. A scris următorul mesaj pe pagina de socializare: “Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a fost până astăzi prieten/coleg/vecin. Vali a plecat dintre noi lăsând în urmă durere și tristețe. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire.”
Vali Fintoiu s-a stins la doar 36 de ani în pădure, la Mihăești, lovit de un copac.
“Lucra la Serviciul de apă al primăriei, chiar vinery seară în jurul orei 22.00 a avut o intervenție pe care a rezolvat-o. Oricând era vreo problemă, Vali sărea și ajuta. Oriunde… la orice… Nu a zis „nu” niciodată. Nici chiar în noaptea de Crăciun, când solicitat la o avarie în Văcarea, a lăsat totul pe masă și a mers de a rezolvat problema. Se dăruia pentru ceilalți, un om credincios și cu spirit de întrajutorare. Provenea dintr-o familie numeroasă, fiind 9 frați, și de mic a fost învățat să muncească și să împartă cu ceilalți. Un accident stupid, total neașteptat, care i-a curmat firul vieții în floarea vârstei. Bărbatul puternic, înalt, vânjos, a fost doborât la pământ într-o secundă. Clipa fatală!”, spune un consătean. Din primele date, bărbatul se afla în pădurea sa, împreună cu alți doi consăteni, pentru a tăia niște copaci. Tăierea era perfect legală, copacii erau marcați pentru tăiere. Incidentul s-a produs în jurul orei 10 dimineața. Au tăiat un copac, dar acesta nu s-a tăiat bine, rămânând „aninat”. Cei doi au coborât să ia niște pene, iar Vali a rămas să-i aștepte acolo. Când cei doi s-au întors, l-au găsit căzut la pământ, lovit la cap. Cel mai probabil, copacul a căzut, luând-o în altă direcție decât cea preconizată de el, s-a agățat în copacii dimprejur, s-a învârtit și a căzut, lovindu-l pe Valy direct în cap. Tânărul a căzut la pământ și nu a mai dat semne vitale. Cei doi au anunțat incidentul la 112, iar până la sosirea ajutoarelor l-au adus până la drum, dar bărbatul nu dădea semne de viață. Nici echipajul SMURD sosit la fața locului nu au reușit resuscitarea lui, fiind declarat decesul. Imediat au sosit și polițiștii care au efectuat cercetări, precum și medicina legală, care au preluat trupul neînsuflețit, pentru autopsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.