Ultimul cartuș, pentru menținerea în Liga B

0
  • Liga Națiunilor: România – Bosnia Herțegovina, astăzi, ora 21:45

În ultima etapă a grupelor Nations League România va primi vizita Bosniei. O victorie sau chiar o remiză ne-ar putea menține în Liga B și sezonul următor.
România se află pe ultimul loc într-o grupa din care mai fac parte Bosnia, Muntenegru și Finlanda. Pe poziția a treia se află Finlanda, la un punct în față. În meciul din urmă cu 3 zile România a remizat în deplasare, contra Finlandei. Nordicii deschideau scorul în minutul 12, Florin Tănase egalând în minutul 52. Dacă Finlanda se impunea în acea partida, România era deja retrogradată în Liga C. Așa însă, o remiză sau un egal în față Bosniei ne poate ajută să ne menținem în Liga B. Faptul că Bosnia este deja promovată în Liga A ne poate ajută mult. Pe de altă parte, nici Muntenegru, ocupanta poziției secunde, nu mai are prea multe motive să facă un joc bun în față Finlandei. În tur Bosnia ne învingea cu 1-0. În această grupa, “tricolorii” au marcat doar două goluri, primind șapte. În urma victoriei asupra Muntenegrului din etapă precedentă, Bosnia s-a calificat automat în Liga A. Bosnia învingea atunci pe teren propriu cu 1-0, după golul lui Demirovic din prelungirile primei reprize. Bosniacii nu se află la prima experiență în Liga A, ei evoluând acolo și în ediția secundă. Trei victorii și două remize este bilanțul Bosniei în această grupă din Liga B, având 7 goluri marcate și 4 primite. Prevljak și Dzeko sunt golgheterii echipei, fiecare marcând de două ori.
Bosnia a jucat de 5 ori până acum cu România, câștigând de două ori și pierzând în 3 rânduri. În 5 din precedentele 6 partide oficiale de pe teren propriu ale României se marcau maxim două goluri. De cealaltă parte, în fiecare din cele mai recente 5 deplasări oficiale ale Bosniei se înscriau două goluri. În cele mai recente 4 partide oficiale de pe teren propriu ale României nu se înscria în primele 25 minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.