Deputatul Bălăşoiu exclus din Adunarea Eparhială!

5
1

Scandalul sexual al deputatului Aurel Bălăşoiu capătă dimensiuni nebănuite. Ies la iveală noi informaţii despre imaginile care au devenit publice, în care parlamentarul apare gol alături de un tânăr. Au apărut întregistrări în care un călugăr vorbeşte cu Aurel Bălăşoiu şi îl învaţă ce să declare la presă referitor la acuzaţiile de homosexualitate şi de sex cu minori. În strategia pusă la punct deputatul trebuie să nege tot și să șteargă din telefon tot ce l/ar putea compromite. Aurel Bălşoiu a fost exclus de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului din Adunarea Eparhială, din care făcea parte.  
Scandalul ia amploare şi apar noi dezvăluiri. Cariera politică a deputatului Aurel Bălăşoiu a fost compromisă iar PSD a fost pus într-o lumină nefavorabilă. Se spune că imaginile au fost trimise la Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, şi la presă de o a treia persoană care s-ar fi aflat în încăpere alături de Aurel Bălăşoiu şi tânărul în vârstă de 22 de ani. Cel din imagini este, la rândul lui, absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă Constanţa şi ar fi escortă de lux pentru bărbaţii cu bani care au o altă orientare sexuală. Deşi poate părea incredibil, se spune că pozele au fost făcute Palatul Episcopal Tulcea. Cel care a trimis imaginile a precizat că tânărul gol care stă lângă parlamentar este şi el o victimă a bisericii după ce a fost violat de un episcop. Acum a ajuns să îşi vândă trupul ca să aibă bani să îşi cumpere droguri. Ar mai fi de spus că şi cel care a filmat, este călugăr şi a pornit un război împotriva bisericii în urmă cu aproximativ 8 ani când a susținut că stareţul unei mănăstiri i-ar fi cerut să întreţină relaţii homosexuale. Când a spus ce i s-a întâmplat a fost transformat în persona non grata şi i s-a refuzat să studieze în facultăţile de teologie din ţară.

Arhiepiscopia a reacţionat

Ca urmare a celor apărute în presă, Arhiepiscopia Argeșului şi Muscelului a dispus excluderea deputatului Aurel Bălăşoiu din Adunarea Eparhială.„În lumina recentelor informații publicate în mass-media, cu privire la domnul deputat Bălășoiu Aurel, conducerea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului a luat act cu mâhnire de apariția unei asemenea situații, care nu face cinste Bisericii Străbune și aduce atingere preceptelor morale creștin ortodoxe.În acest sens, la nivel eparhial s-a hotărât anularea mandatului domnului Bălășoiu Aurel de membru în Adunarea Eparhială.Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se dezice de asemenea manifestări și îndeamnă la respectarea și cultivarea învățăturii tradiționale ortodoxe românești!”, scrie Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.Din Adunarea Eparhială fac parte zece clerici și 20 de mireni. Printre membri se numără oameni importanți din cadrul PSD Argeș, precum Ion Mânzână-președintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu – vicepreședintele CJ Argeș și primarii orașelor Pitești (Cristian Gentea), Ștefănești (Nicolae Velcea) și Curtea de Argeș (Constantin Panțurescu).De asemenea, procurorii de la Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului General analizează imaginile care au declanșat scandalul sexual în care este implicat ex-deputatul PSD Aurel Bălășoiu pentru a hotărî dacă deschid dosar penal.

Călugărurul a înregistrat convorbirea

Încă la începutul dezvăluirilor se vorbea despre implicarea bisericii în acest scandal. Luni, Gându.ro a publicat o stenogramă a unei înregistrări făcută, probabil, de cel care a dat totul în vileag. Este vorba de un călugăr care, la rândul lui ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Aurel Bălăşoiu, nimeni altul decât cel care a făcut fotografiile. Acesta ar fi intervenit, cu câteva luni în urmă, în viața parlamentarului. Cei doi s-ar fi cunoscut la Constanța, unde călugărul vindea obiecte bisericești.
Ei ar fi devenit intimi, iar, prin intermediul călugărului, deputatul s-ar fi bucurat de plăceri trupești și alături de tânărul care apare în fotografii. „ Fiți atent aici cum stă treaba. Cristian (n.r. – tânărul carea pare în fotografiile intime), eu am simțit ceva că e periculos. În sensul că el are legătură cu oameni din ăștia mari, cu Visarion (n.r. – episcopul) atuncea, cu Teodosie (n.r, – un alt episcop) și mai avem. Ăsta, Cristian o fost, avea nevoie de droguri.
Avea nevoie de droguri pentru că nu putea să aibă reacțiile. Adică nu putea să se mai controleze și drogurile i-au dat… , nu știu nu se iau de oricine și erați filați. Eu fiind preotul tău am fost și eu filat.” îi spune călugărul în înregistrare deputatului Bălăşoiu. „Trebuie și zicem domnu’ procuror, e viața mea privată, e plăcerea mea…”

Tot acolo se aude cum pun la care o strategie în cazul în care parlamentarul va fi audiat.
Călugărul: Așadar, noi trebuie să mergem pe două variante. Prima variantă, sinceritatea, dacă trebuie și zicem domnu’ procuror, e viața mea privată, e plăcerea mea, nu cred că vă privește pe dumneavoastră acest aspect.”, În plus în învaţă să şteargă tot din telefon. „Și apropo, telefonul dumneavoastră, eu mi-am schimbat telefonul. Am luat alt telefon și pe ăla l-am aruncat. Ar fi bine să ștergeți tot. Chiar intrați la Whatsapp și ștergeți.(…)
Călugărul: Nu puteți? Pentru că dacă nu sunt, e bine. Dacă le ia și le găsește, sănătate. Și-apoi am văzut că dumneavoastră aveți multe chestii cu… tot felul știți și cu preotul ăla și cu episcopal ăla și chestii și poze. Da gândiți-vă puțin, fiți atent, uitați-vă atent la mine.
Deputatul Aurel Bălășoiu: V-ascult.
Călugărul: Să presupunem că apar imagini în care noi doi întreținem relații sexuale, orale sau ce-am făcut noi. Gândiți-vă că presa preia. Cine-i deputatul? Este Aurel.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Nici nu vreau să mă gândesc.
Călugărul: Bălășoiu Aurel.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Nu vreau să mă gândesc.
Călugărul: Cine-i deputatul? Bun. În ce mediu se-nvârte? Păi apare cu Calinic, apare cu Varsanofie, apare cu ăla, a păi da’ stați domnu’ deputat. Puneai mâna pe Sfânta masă și tu după te duceai și după aceea s@#%i p$%a! Așa fac ăștia la presă. Te face de te termină.” Screi în stenograma publicată de Gândul.

5 COMENTARII

  1. Ia uite prin ce cercuri înalte și savante se învârtea ipochimenu! S-o fi spălat pe Dinți sau pe mâini când se pupa cu înalții prelați și colegi ?! Ma gândesc: îl descalifica/spurca mai mult pe el sau pe ei ?! Brrrrrrr…In frăția aia se vede ca împart ceva , vin probabil, chiar nu știau unul despre altul nimic? Șeful lui de partid era lângă el … Și dacă nu știa, tot e de condamnat, trebuia sa știe . Cum a ajuns in adunarea aia Eparhiala , înaltul prelat a stat lângă el la poza, probabil el l-a invitat … Ce măscărie ! RUȘINE !

  2. psd ne-a f..t pe toti, acum au trecut sa se f…tă intre ei, basca bonusssss, si ceva fețe bisericesti, cam asta e psd, un partid de corditori, de tara si de oameni.

      • Asta e o atitudine tipica pentru un pesedist. Uite cine indrazneste sa ii faca pe oameni „dobitoci”, unul care a avut ca modele nationale pe „intelectualii” Dancila si Daea, pe „cinstitul” Dragnea sau, mai nou, pe un batran poponar libidinos promovat in Parlament. Bai, pesedist parazit si imputit, ar trebui sa te mai stergi pe la bot si sa te ingrijorezi ca tie iti va veni in curand randul, fiindca lumea ajunge incet incet sa nu va mai inghita. O sa vina vremea sa dati socoteala, nu te amagi, sa vedem prin ce gauri de sobolani o sa va ascundeti atunci…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.