Produs cu Salmonella restras din Lidl

0

Un produs oferit spre vânzare de magazinele LIDL, a fost depistat cu Salmonella de aceea cumpărătorii sunt avertizați să nu-l consume. Anunțul a fost făcut de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Clienții care au cumpărat Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g, sunt rugați să-l returneze.  
Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a postat ieri, următorul anunț precizând că produsul a fost în toată rețeaua LIDL. „ Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“, toate termenele de valabilitate și toate loturile.

În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl.

Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.” se precizează în infirmarea de la site-un ANSVSA. În anunţ se precizează să riscul infectării este doar la acest produs nu şi la celelalte din gama producătorului.

„Această rechemare vizează exclusiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare. Lidl România și producătorul Pak Rampart d.o.o. îşi cer scuze pentru neplăceri. Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ a fost distribuit în toată rețeaua de magazine Lidl.”. Aşadar dacă aţi cumpărat acest produs nu-l consumaţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.