Bătuți de mexican

0
0


Mexicanul Omar Nicolás Govea García a fost omul meciului dintre FC Voluntari şi CS Mioveni. Nord-americanul a pasat decisiv la primul gol al ilfovenilor înscris de moldoveanul Vitalie Damaşcan (14) şi a înscris cu un şut foarte spectaculos, în minutul 45, al doilea gol al gazdelor. Omar Govea, primul mexican care marcat în Superligă, a avut o contribuţie şi la al treilea gol al echipei antrenate de Liviu Ciobotariu, centrând la cornerul la care Patricio Matricardi a trimis în faţa porţii, de unde Cosmin Achim a reluat simplu în plasă (59).
Serie neagră
După succesul de vineri, FC Voluntari a ajuns la 4 meciuri consecutive fără înfrângere, înregistrând 2 victorii şi 2 egaluri. În același timp, CS Mioveni nu are nicio victorie în ultimele 4 etape, în care a avut un egal şi 3 eşecuri. Remiza a fost obținută acum două etape, pe propriul teren, cu FC U Craiova, scor 2-2. În cele 13 etape de până acum, galben-verzii au o singură victorie (1-0 la Sepsi) și patru remize (1-1 cu FCSB, 0-0 la Petrolul, 1-1 cu UTA, 2-2 cu FC U Craiova).
Krasniqi, la al doilea gol
Albanezul Blerim Krasniqi pare să fie singurul transfer al Mioveniului care confirmă. Acesta a marcat vineri al doilea său gol pentru echipa lui Flavius Stoican. Atacantul a mai înscris pentru victoria din deplasare de la Sepsi (scor 1-0). De asemenea el a ratat și un penalty, în finalul remizei, cu UTA, scor 1-1. Ultimii veniți, pe teren
Ultimele 5 transferuri făcut de CS Mioveni în această vară au fost pe teren la partida de la Voluntari. Astfel, atacanții Krasniqi și Kabananga au fost titulari în acest joc, albanezul jucând până la final, în timp ce congolezul a fost schimbat după 70 de minute. În schimb, Carnat și Burlacu au intrat pe teren în ultimele 20 de minute, iar Ene și-a făcut apariția în minutul 73. Alți doi jucători aduși în vară, Vlad Pop și Mihai Lixandru a fost și ei titulari, în timp ce Liviu Antal și Cristi Dumitru nu au fost în lot, iar portarul Croitoru a fost doar rezervă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.