Înfrângere în deplasare, fără drept de apel!

0
  • Superliga, Etapa 13: FC Voluntari – CS Mioveni 3-1 (2-1)

CS Mioveni a făcut în această etapă un joc slab, în deplasare, la Voluntari și a pierdut fără a prea avea un cuvând de spus, cu 3-1.
Galben-verzii au evoluat mai bine în prima repriză, dar după pauză au fost modești. Gazdele au deschis repede scorul, la o greșeală în apărare, Damașcan surprizând fundașii care s-au apărat dezorganizat a pătruns pe stânga și a șutat la colțul lung, pe lângă portar.

În minutul 21, Krasniqi a egalat pentru argeșeni, după ce Rădescu a insistat bine pe dreapta și a centrat în careul mic, albanezul Mioveniului apărând bine în spatele fundașilor și îndeplinind o simplă formalitate.

Deși jocul a fost echilibrat până la finalul reprize, cu un minut înainte de pauză, gazdele s-au desprins pe tabelă, înscriind prin mexicanul Garcia care a șutat liber, de la 30 m, plasat. Golul a turnat plumb în ghete galben-verzilor, iar de la cabine parcă a ieșit altă echipă. Jocul după pauză a fost șters, iar golul gazdelor din minutul 59 a venit ca ceva firesc. La un corner, mingea centrată la bara a doua a fost retrimisă în fața porții, de unde Achim aflat în poziție suspectă de off-side a reluat-o în plasă. VAR-ul a intervenit, a analizat poziția marcatorului dar cum reluarea nu a fost concludentă reușita a fost validată.

La acest scor, CS Mioveni a încercat să se redreseze, dar a contat în atac de-abia în ultimele 6 minute. În minutul 84, Krasniqi a șutat frumos de la marginea careului, portarul a respins cu greu, iar Burlacu a reluat pe jos, din careu, mingea fiind din nou respinsă.

În minutul 88, Crnat a șutat de la 25 m periculos, mingea atinsă de portt atingând și bara, iar în ultimul minut de joc, portarul a scos din nou senzațional din vinclu, șutul aceluiași jucător, aruncat de Stoican în luptă, cu forțe proaspete pentru ultimele 20 de minute.
Argeșenii au rămas cu 7 puncte după 13 etape, sunt pe penultima poziție în clasament și par să fi peirdut pentur moment contactul cu plutonul. Mai mult, galben-verzii riscă să fie depășiți și trimiși pe ultima poziție de Chindia, dacă dâmbovițenii fac cel puțin un egal în meciul de azi de la FC U Craiova. Etapa următoare, este programat ”derby-ul” ultimelor două locuri, CS Mioveni – Chindia, duminică 16 octombrie la ora 14:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.