Urmărit naţional, prins şi încarcerat

0

În urma colaborării dintre polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și polişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, a fost pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Topoloveni, privind pe un bărbat de 42 de ani, cu antecedente penale, cu ultimul domiciliu în municipiul Alexandria, județul Teleorman.

Ion Cosmin S. despre el fiind vorba, era urmărit la nivel național, din 28 octombrie 2021. Pe numele acestuia era emis de către Judecătoria Topoloveni un mandat de arestare preventivă în lipsă, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă săvârșită în noaptea de 18 spre 19 octombrie 2021, pe raza localității Căteasca, având un prejudiciu estimat la aproximativ 100.000 de euro. Acesta a fost prins în comuna Clinceni, din judeţul Ilfov.

Pe parcursul cercetărilor, cu ocazia efectuării de către polițiștii argeșeni a unei percheziții domiciliare pe raza municipiului Curtea de Argeș, dar și cu ocazia depistării de către polițiștii ilfoveni, au fost descoperite mai multe acte de identitate falsificate, în cauză fiind efectuate cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Bărbatul a fost încarcerat, iar cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.