Deputatul Bălăşoiu audiat la Parchetul General!

0

Un nou episod din cazul controversat al deputatului argeşean Aurel Bălăşoiu a avut loc în această săptămână când a fost audiat la Parchetul General. Parlamentarul este acuzat de viol şi act sexual cu minor, dar susţine că s-a aflat în faţa procurorilor în calitate de martori. Contactat telefonic, Aurel Bălăşoiu a spus că a avut calitatea de martor. Iată mai jos declaraţia acestuia.
Aurel Bălăoiu a răspuns la telefon după mai multe insistenţe. Acesta a spus că se află în concediu pentru că are de rezolvat nişte probleme. Referitor la audiere parlamentarul a zis că : „Exact ce am dat la ieşire pot să vă spun, mai mult nu am ce. Vă daţi seama de rostogolire, vă daţi seama că în situaţia asta eu nu pot să spun mai multe. În calitate de martor am fost audiat în dosarul 2970/P/2022 la Parchetul General. Vă multumesc că aţi avut calmul, răbdarea şi nu îţi aruncat ce au aruncat alţii.” a precizat acesta.

Întrebat dacă a fost şantajat de cineva sau dacă cel care a depus plângere a vrut să se răzbune, Aurel Bălăzoiu a zis: „Vă rog frumos, nu mai întrebaţi niciun cuvânt. Fără amănunte, că nu dă bine. Vă rog să discutaţi cu avocata mea, eu nu pot să vă spun nimic”. Deputatul a mers la audieri însoţit de avocata sa Gabriela Zoană. A stat 5 ore în faţa procurorilor, spune el pentru că vrea să lămurească situaţia. Avocata Gabriela Zonă susţine că într-adevăr clientul său a avut calitatea de martor şi că acesta va merge la Parchetul General de fiecare dată când va fi chemat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.