Service-ul de la Bascov a dispărut!

1

O construcţie de referinţă a comunei Bascov a devenit un morman de moloz. Fostul service IATSA a fost demolat, iar în locul lui va fi construit un magazin LIDL. După ce decizia a fost contestată de localnici, aceștia considerând că o clădire emblematică pentru localitate va fi ştearsă de pe faţa pământului, primarul Gheorghe Stancu explică avantajele ce vor fi aduse comunei de noii proprietari.  
Demolarea a început în vara acestui an, iar acum, în locul unde trona service-ul IATSA, sunt grămezi imense de moloz. „ Va fi construit un magazin Lidl! Am dat autorizaţie. Demolarea a început de peste două luni. Avea într-adevăr o arhitectură aparte, dar avea un grad de uzură foarte avansat atât în interior cât şi în exterior. În plus, nu mai avea soluţii cu încălzirea.
Înainte, clădirea era legată de sistemul centralizat de la blocuri, dar blocurile au acum încălzire prin centrale proprii. În plus, i-a omorât concurenţa, mai aveau doar 5 muncitori. Era deja în insolvenţă. Se creează vreo 86 de locuri de muncă prin construcția acestui magazin, cu personal TESA cu tot. Cel mai mare avantaj îl au cetăţenii de la blocurile din spatele magazinului. Sunt peste 500 de oameni la blocurile E1, E2 şi E3 care acum sunt să obligaţi să ocolească spre Vâlcea vreo 500-600 metri, după pasaj, ca să intre la blocuri. Avem deja contract cu cei care construiesc ca locuitorii să intre spre blocuri, direct prin parcarea magazinului fără să mai ocolească. Se crează trecere şi către noul stadion. Un alt avantaj este impozitul pe salarii şi pe teren care va veni la buget. Molozul va fi luat.
Am înţeles că are contract cu cineva care îl concasează şi îl bagă din nou în lucru la construcţii. Îl cară cu maşinile.” a declarat primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu.
Clădirea fostul service se afla sub controlul lui Constantin Nicolescu, fost președinte al Consiliului Județean Argeș și a fost construită în perioada în care fratele său, Valeriu Nicolescu, era primar la Pitești (1974-1982). Imobilul, cu tot cu teren, a fost tranzacționat contra sumei de 3 milioane de euro.

1 COMENTARIU

  1. vecinul inca mai produce!!! psd ul nu se dezminte e in tot si in toate!!! Clădirea fostul service se afla sub controlul lui Constantin Nicolescu, fost președinte al Consiliului Județean Argeș și a fost construită în perioada în care fratele său, Valeriu Nicolescu, era primar la Pitești (1974-1982). Imobilul, cu tot cu teren, a fost tranzacționat contra sumei de 3 milioane de euro. oricum nu ma gandeam ca se poate costrui altceva in afara de un magazin! astea au comisioane grase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.