Lovit de un TIR-ist grăbit!

0
0

Un accident petrecut ieri, în comuna Albota, pe DN 65, a avut ca rezultat rănirea unui şofer. Totul din vina unui conducător de TIR, grăbit, care nu a păstrat distanţa regulamentară în timpul mersului. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  Foto Info Trafic Piteşti
Accidentul a avut loc pe DN 65, în zona benzinăriei OMV. Acolo, Marius V., de 36 de ani, din Alexandria, aflat la volanul unui TIR a lovit un Opel condus, dinspre Piteşti către Slatina, de Gheorghe G., de 57 de ani, din Piteşti. În urma impactului şoferul autoturismului a suferit o contuzie cervicală şi una lombară, necesitând transport la spital, acolo unde a fost spus mai multor investigații medicale. Poliţişti care au efectuat cercetările la faţa locului, au stabilit că cele două autovehicule implicate mergeau în aceeași direcţie, iar TIR-ul a lovit Opelul în spate, din cauză că cel de la volan nu a păstrat distanţa regulamentară în timpul mersului.
Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.