Dornici de revanșă!

0
0
  • FC Argeș – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, sâmbătă, ora 15.00, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a programat în acest week-end meciurile etapei cu numărul 17 din Superliga Superbet. FC Argeș va întâlni mâine, de la ora 15.00, pe propriul teren, pe Sepsi OKS Sfântu Gheorghe, una dintre contracandidatele la play-off.
Disputa din Trivale este primul meci al antrenorului Marius Croitoru în fața fanilor piteșteni. Tehnicianul alb-violeților a bifat deja primul succes pe banca tehnică a piteștenilor, FC Argeș câștigând la limită, 1-0, în deplasarea de la UTA. Înaintea acestui duel, stările de spirit în cele două tabere sunt diferite. Covăsnenii vin la Pitești după o serie de patru înfrângeri, fiind deciși să oprească această serie de rezultate negative. Argeșenii au moralul bun după succesul cu arădenii și vor să continue pe aceeași linie. Înaintea acestei runde, FC Argeș ocupă locul 8, cu 20 de puncte, cu trei mai puțin decât Petrolul Ploiești, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în Top 6, iar Sepsi Sfântu Gheorghe ocupă locul 9, cu 19 puncte.
Băieții lui Croitoru nu concep decât victoria pentru a-și lua revanșa în fața trupei lui Cristiano Bergodi, care s-a impus în tur cu 4-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.