Se anunță asociatul de la Uzina Mecanică

0
  • Zi crucială la Dacia

În mod normal, astăzi, la Uzina Dacia se anunță o zi foarte importantă, francezii urmând să facă public cu cine se asociază la Uzina Mecanică pentru a continua fabricarea motoarelor termice. 
Angajații de la Dacia sunt nerăbdători să afle cu ce firmă vor colabora în continuare la Uzina Mecanică, acolo unde se va fabrica în continuarea motorul termic. Astfel, francezii de la Renault, au anunțat că în cadrul programului Renaultion, ei se vor axa pe motoarele electrice, iar în același timp vor căuta să facă asocieri pentru producerea în continuare a motoarelor termice. Iar aici intră în discuție Uzina Mecaniă de pe platforma Dacia de la Mioveni, la care Renault va ceda o mare parte din acțiuni. ”Așteptăm ziua de mâine (n.r. marți 8 noiembrie) să ni se comunice cine sunt asociații pentru Uzina Mecanică. Noi credem în viitorul Daciei. Am primit asigurări de la șeful Renault, dl Senard când a venit la Uzină, că viitorul Dacia sună bine și că negociază pentru o asociere la Uzina Mecanică. Pe 8 noiembrie urmează să se facă anunțul!” ne-a spus liderul SIndicatului Automobile Dacia, Viorel Ungureanu.
Până acum au fost făcute mai multe speculații privind partenerul Renault care va prelua Dacia, vorbindu-se de Ford, Nissan, chinezii de la Gelly sau arabii de la Aramco, însă până acum nu a fost confirmat niciun nume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.