Prioritar rămâne campionatul

0

Antrenorul Constantin Schumacher spune că întrecerea internă rămâne prioritară, însă își dorește ca echipa să aibă evoluții bune și în Cupa României: ”Prioritar rămâne campionatul. Avem mulți jucători care au câte trei cartonașe galbene. Ne așteaptă un meci greu la U Cluj. Mai sunt patru meciuri de campionat pe care trebuie să le abordăm altfel și să aducem puncte până în perioada de mercato când vom încerca să aducem și jucători”.
Vor să uite coșmarul Sepsi
Tehnicianul grupării din Trivale vrea ca jucătorii să facă cât mai repede uitat eșecul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și să se concentreze pe partidele care vor urma: ”Sperăm să trecem cât mai repede peste coșmarul cu Sepsi. Nu avem timp să ne lamentăm. A fost un meci în care am jucat foarte slab, cred că cel mai slab meci de când sunt eu la FC Argeș. Trebuie să ne schimbăm, să arătam altceva pentru că la FC Argeș se așteaptă tot timpul performanță, mai ales că a început să vină lumea la stadion. Sper să ne încurajeze tot timpul. Avem nevoie de ei pentru a ne atinge obiectivele”.
A început selecția naturală
Principalul grupării din Trivale spune că nimeni nici un jucător nu are postul de titular asigurat. Schumacher afirmă că în funcție de evoluțiile din această perioadă, în iarnă se va decide cine va mai rămâne la Pitești: ”Acum este o perioadă de selecție naturală. Până în decembrie, când se termină campionatul, toți jucătorii trebuie să demonstreze că merită să rămână la FC Argeș. Vom face un mix între jucătorii tineri și cei cu experiență la meciurile care vor urma”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.