Testări gratuite, de glicemie, azi la Mioveni

0

Locuitorii din Mioveni își pot testa gratuit glicemia astăzi în intervalul orar 11.00-17.00. Acțiunea face parte dintr-o campanie a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Argeș și Spitalului Orășenesc Mioveni, în parteneriat cu Primăria Orașului Mioveni. 
În acest scop vor fi amenajate de administrația locală două centre de testare situate în următoarele locații: fostul Centru Cultural Mioveni, (bl. V2b – parter) și clădirea stadionului, lângă Piața Agroalimentară „Dacia”.
Procedura de măsurare a glicemiei este simplă, nedureroasă și gratuită. Prin această campanie, organizatorii doresc să sensibilizeze opinia publică și să crească gradul de conștientizare privind pericolul pe care-l reprezintă diabetul zaharat, dacă nu este diagnosticat la timp, oferind populației din Mioveni oportunitatea accesului larg și gratuit la investigații de depistare precoce a diabetului, cât și la informații despre factorii de risc, complicațiile și posibilitățile de prevenție a diabetului.
Activitatea menționată se va desfășura de către asistenți medicali ai Spitalului din Mioveni, cu prilejul marcării Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Diabetului, sub sloganul ”Testare și educație azi, pentru a proteja ziua de mâine!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.