Constantin Schumacher: ”Am câștigat un punct”

0

Antrenorul Constantin Schumacher s-a declarat mulțumit cu punctul luat de FC Argeș în deplasarea de la Universitatea Cluj. Tehnicianul spune că piteștenii puteau pleca cu toate punctele puse în joc dacă Garita fructifica acea mare ocazie de gol din repriza secundă.
Principalul grupării din Trivale spune că după cele trei etape care au mai rămas de jucat până în pauza de iarnă se va trage linie și se va ști dacă FC Argeș va continua lupta pentru play-off: ”Felicit echipa pentru că au avut o atitudine pozitivă la acest meci. Am jucat cu o echipă bună. Am marcat rapid, am avut șansa de a și câștiga acest meci.
Dacă Garita era puțin mai atent, puteam face 2-0. Am intrat puțin timorați după pauză, în ultimele 20 de minute ne-am retras în apărare. Felicit echipa, am câștigat un punct. Felicit publicul pentru că i-au împins de la spate în acest meci. Sper ca și la FCArgeș să se întâmple și acest lucru pentru că echipele de tradiție trebuie să aibă publicul în spate. Chiar dacă U Cluj nu a avut mari ocazii, ne-a dominat la capitolul posesie. Dar jucătorii noștri au avut atitudine, cum le-a cerut Marius.
Nu e distanță așa mare nici de play-off, nici de retrogradare. Suntem la mijloc acum, dar luăm fiecare meci în parte. S-a schimbat antrenorul și fiecare antrenor are stilul său. Mai sunt trei meciuri de campionat și unul de Cupă după care vom trage linie. Vom vedea ce se va întâmpla și unde suntem după această perioadă”, a spus Schumacher.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.