Creşte-ţi valoarea casei cu aceste sfaturi simple

0
0

Nu contează ce casă ai. Poate să fie una la ţară, într-un oraş mare, lângă mare sau la munte. Atunci când te decizi să o vinzi, vrei să primeşti cât maim ult, mai ales dacă intenţionezi să nu foloseşti serviciile unui agent imobiliar. Pentru a face asta, cel mai important este să te pui în locul celui care va fi interesat să cumpere.

Ce îşi doreşte? Ce îi trebuie cel mai mult? Astfel de întrebări te vor ajuta să faci paşii necesari pentru a creşte valoarea casei tale. Vestea bună este că nu îţi trebuie un buget foarte mare.

Mai jos vei găsi câteva sfaturi care te vor ajuta sa obţii mai mult la vânzare.

Primul lucru – fă curat în casă

Idea principală este că trebuie să prezinţi o casă în care cineva vrea să locuiască. Oamenii vor un spaţiu unic. Dacă tu prezinţi o casă murdară, nu vei primi asa multe oferte.

De asemenea, cu siguranţă există unele obiecte sau locuri pe care le poţi îmbunătaţi. Uită-te după mici modificări pe care le poţi face fără a trebui să cheltui mulţi bani. Desigur, poate costa mult să cumperi un nou şezlong living, dar poate poţi să retapiţezi canapeaua. Poate poţi cumpăra un cadru de pat VidaXL.

Trebuie să te gândeşti mereu că prima impresie contează.

Promovează oferta bine

Proprietatea ta trebuie să fie cât mai vizibilă. Unul dintre motivele pentru care mulţi ajung să îşi vândă casa mult prea ieftin este că nu primesc destule oferte. După ceva timp, ajung să accepte un preţ mult mai mic. Există multi agenţi care profită de acest lucru.

Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este sa lucrezi cu o agenţie imobiliară. Dacă alegi să o faci singur, aminteşte-ţi următoarele:

  • Stabileşte preţul corect – Evaluează apartamentul/casa cu ajutorul experţilor. Ei vor lua în calcul tot, de la facilităţi la accesul la drumurile naţionale.
  • Prezentarea contează – Arată tot ce are mai bun proprietatea prin poze si fimuleţe de calitate. Fii sigur să prezinţi exteriorul, interiorul si orice este de interes major, cum ar fi mobila din bucătărie.
  • Disponibilitate – Pentru a fi credibil, trebuie să fii oricând disponibil şi să răspunzi la întrebările puse.

Gândeşte-te la securitate

Un lucru foarte important pentru foarte mulţi oameni este siguranţa. Este perfect normal să te gândeşti la asta atunci când îţi cauţi un loc să locuieşti. Bineînţeles, nu ai cum să controlezi unii factori cum ar fi locaţia şi ce este în jurul casei. Dar poţi să asiguri mai multă siguranţă atunci când investeşti în sisteme eficiente.

Ca exemplu, poţi oricând să cumperi camera de supraveghere şi poţi să ai un sistem de alarmă conectat la un dispecerat specializat.

Este de asemenea o idee bună să instalezi un sistem exterior de iluminat atunci când acesta ar ajuta, ca atunci când proprietatea are o terasă sau o curte. Atunci când ai o grădină, sistemul este un atu din motive evidente.

Gândeşte-te la tot ce ar putea influenţa decizia de cumpărare şi cu siguranţă vei găsi multe alte lucruri destul de ieftine pe care le poţi face pentru a creşte valoarea percepută a proprietăţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.