Eugen Anghel, noul antrenor cu portarii al echipei FC Argeș

1

FC Argeș a ajuns la o înțelegere pentru 1 an și 6 luni cu antrenorul de portari Eugen Anghel(49 ani), unul dintre cei mai bine cotați tehnicieni din Liga I pe acest segment. Acesta completează astfel staff-ul lui Marius Croitoru, din care mai fac parte antrenorului secund Alexandru Mărgărit și preparatorului fizic Laurențiu Rus
Noul antrenor cu portarii al echipei din Trivale este piteștean, iar în ultimii doi ani a fost sub contract cu FC U Craiova 1948. Anghel are o experiență bogată ca antrenor cu portarii, lucrând în perioada 2014-2021 la reprezentativa României U21.
Cu echipa de tineret are în palmares două calificări la Campionatul European, o semifinală contra Germaniei, o calificare la jocurile Olimpice de la Tokyo și trei portari promovați la prima reprezentativă a tricolorilor: Andrei Vlad, Andrei Radu și Marian Aioani. Înainte de a semna cu contractul cu Federația Română de Fotbal, Anghel s-a ocupat de pregătirea portarilor pe vremea când echipa noastră evolua sub denumirea de SCM Pitești. Eugen este deținător al licenței A – Goalkeeper, cea mai importantă licență pentru pregătirea antrenorilor de portari. Anghel este și lector al FRF, coordonând primul curs organizat în România pentru pregătirea portarilor. Ca jucător, Anghel a evoluat la Gloria Bistrița, Rapid București și Ceahlăul Piatra Neamț.

1 COMENTARIU

  1. Croitoru organizează la nivelul statului administrativ care însoțește echipa fiindcă este acolo unul care a făcut armata la transmisii (ALEXE).Dacă acest ins prin metodele lui l-a îndepărtat pe Jan Barbu ,pe alții ce crezi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.