Antrenorul FC Argeș Basketball poate fi demis după o postare pe facebook!

3
0

Înfrângerea suferită de FC Argeș Basketball în confruntarea de acum câteva zile, de pe propriul teren, cu CSM Petrolul Ploiești, scor 62-73, a tulburat apele în tabăra argeșeană. Nemulțumiți de jocul favoriților, spectatorii prezenți la sală au cerut explicații tehnicianului Milan Mitrovic, unii dintre fani continuând cu criticile la adresa antrenorului piteștean și pe facebook.
Prin urmare, Mitrovic a simțit nevoia de a oferi un răspuns și a publicat pe pagina sa personală de Facebook mai multe fotografii cu el și trofeele cucerite în perioada în care era secundul lui Cristian Achim la CSM CSU Oradea, alături de care a cucerit care a cucerit trei campionate, o supercupă și o medalie de bronz în FIBA Europe Cup.
„Small reminder so all my critics can kiss my ass” – a fost descrierea utilizată de Mitrovic la această postare care putea fi însă urmărită numai de prietenii antrenorului. După ce postarea a ajuns în atenția fanilor baschetului românesc, Mitrovic a schimbat un pic tonul. Acesta a editat postarea și a scris „I won some I will win some more” (eng. „Am câștigat câteva și voi mai câștiga”)

Mitrovic: ”Îmi cer scuze fanilor din Pitești”

La o zi după postarea făcută, Mitrovic și-a cerut scuze fanilor: ”Vreau să îmi cer scuze pentru fanii din Pitești, pentru că m-aș simți foarte prost să știu că și un singur suporter ce vine la sală să ne susțină s-a simțit jignit de postarea mea. Aceasta nu era despre voi. Am primit doar respect și iubire din partea voastră și asta vă transmit și eu vouă. Vreau să știți că viitorul baschetului românesc se dezvoltă în orașul vostru și că ar trebui să fiți mândri de jucătorii voștri. Vă promit că energia din meciul cu Ploiești nu se va repeta. Să ne oprim din a fi răi pe internet! Și dacă vreți să scrieți lucruri jignitoare despre noi, scrieți-le despre mine fiindcă eu sunt singurul responsabil de jocul elevilor mei. Eu sunt responsabil dacă ei arată rău pe teren. Eu îi pregătesc”.

FC Argeș: ”Lucrurile sunt destul de grave și vom decide în consecință”

Prin intermediul unui comunicat de presă, clubul FC Argeș a anunțat că va stabili zilele următoare sancțiunile pentru derapajul tehnicianului: ” Consiliul de Administrație al clubului FC Argeș s-a întrunit marți (22.11) ca urmare a unei postări pe care antrenorul principal, Milan Mitrovic, a avut-o pe o anumită rețea de socializare, cu referire la contestatarii săi.
În urma analizei făcute în cadrul CA, considerăm că lucrurile sunt destul de grave având în vedere că finanțarea clubului, inclusiv a secției de baschet, se face aproape exclusiv de la bugetul local, în principiu chiar de la suporterii care vin la meciuri.
În numele echipei, staff-ului tehnic, staff-ului administrativ, clubului și Consiliului de Administrație, ne cerem scuze tuturor suporterilor.
Având în vedere că sâmbătă, 26 noiembrie, echipa noastră va disputa, la Târgu-Jiu, următorul meci, Consiliul de Administrație se va întâlni pe data de 28 noiembrie pentru a decide în consecință. FOTBAL CLUB ARGEȘ” se precizează în comunicatul clubului.

3 COMENTARII

  1. Care Consiliu de Administrație , Gentea dictează tot.La Baschet Caprarescula Fotbal Alexe sunt iesmenii cu care fac coșmaruri auzi Directori Sportivi , puțin respect Primare față de cele două sporturi și fani nu ar strica sunt foști sportivi mult mai valoroși decât cei doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.