Lemne fără acte, la Câmpulung și Domnești

1
0

Polițiștii din Câmpulung au găsit ieri un bărbat de 25 de ani, din Merișani, care transporta material lemnos, cu o autoutilitară, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.
În urma verificărilor, cu sprijinul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 2,5 mc de material lemnos, de esență stejar și fag. Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confoscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.

Toto ieri polițiștii de la Domnești au depistat un bărbat de 26 de ani, din Mălureni, care transporta 0,5 mc de material lemnos cu un atelaj hipo, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos. Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confoscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Mușătești.

S. Mihai

1 COMENTARIU

  1. Mi-ar fi sincer rusine sa public asa ceva …0.5mc transportat cu atelaj hipo :))))
    E important si sa starpim micul trafic cu lemne dar acum in principal sunt lemne de foc , transportate cu caruta si vandute la brat la diversi prin sate. Astia sunt marii hoti de lemne ?
    Nu , marii hoti sunt cei care fura ”legal’ cu acte de la silvic, cu permisiunea statului, si acolo vorbim de sute de camioane zilnic numai in zona de nord a judetului. O sa ne transformam in desert in curand si nimeni nu face nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.