Remiză echitabilă după un joc frumos

0
0

FC Argeș și Rapid București au terminat la egalitate, 1-1, duminică seară, în Trivale, într-o partidă din etapa a 19-a din Liga 1.
Pe o vreme potrivnică pentru fotbal, aproape 4.000 de spectatori au fost prezenți pe stadionul Nicolae Dobrin pentru a urmări jocul favoriților. Cei prezenți pe arena din Trivale nu au plecat dezamăgiți de la stadion, declarându-se mulțumiți de jocul piteștenilor. Meciul a avut două reprize diametral opuse, prima cu ocazii mai mari de gol în dreptul Rapidului, Argeșul fiind echipa mai insistentă și mai determinată pe faza ofensivă în cel de-al doilea mitan. Giuleștenii au început bine meciul și au deschis scorul încă din minutul 2, Pănoiu trimițând în plasă din centrarea lui Kait după ce a profitat de greșeala portarului Greab care a ieșit aiurea dintre buturi. Argeșenii au alergat după egalare și și-au trecut în cont oportunități de a puncta prin Meza Colli și Garita.
Argeșul a restabilit egalitatea în minutul 60, Ionuţ Şerban învingându-l pe Moldovan cu un şut la colţul lung.
În minutul 90+3, haitianul Bryan Alceus a avut o ocazie uriașă de a aduce victoria piteștenilor. Centrarea lui Jakolis a fost reluată bine spre poartă, din cădere, însă portarul Rapidului, Horațiu Moldovan, a avut un reflex excelent și a respins. În urma acestui rezultat, FC Argeș a urcat pe locul 10, cu 22 de puncte, adunate în 19 etape, iar Rapidul a rămas pe locul 3, cu 34 de puncte.
FC Argeș – Rapid București 1-1(0-1) Au marcat: Șerban(min.60) / Pănoiu(min.2)
FC Argeș: Greab – Tofan, M. Constantin, Cestor, Jakolis – Meza Colli, Njike – Ișfan, I. Șerban(min.74 Alceus), Calcan(min.81 Vianna) – Garita
Rezerve neutilizate: Micle – Raynov, Donisa, Bertrand, Pîrvu, Celestine, A. Stoica
Antrenor: Marius Croitoru
Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, Onea – Kait, Crepulja, Emmers – Pănoiu(min.81 Sefer), Dugandzic, Vojtus(min.81 Paul Iacob)
Rezerve neutilizate: Drăghia – Cr. Ignat, A. Ciobanu, Crivac, D. Iordache, Despa, R. Bădescu
Antrenor: Adrian Mutu
Cartonașe galbene: Tofan, Jakolis / Belu Iordache, Grigore
Stadion: Complex Sportiv „Nicolae Dobrin”, Pitești; Spectatori 3.600
Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Mircea Grigoriu și Imre-Laslo Bucsi
Arbitru VAR: Ionuț Coza / Arbitru As. VAR: Stelian Slabu
Observatori: Adrian Pitu, Adrian Vidan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.