Stoichiță, la meci

0
0

La meciul FC Argeș – Rapid București a fost prezent și Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a FRF. Șeful antrenorilor din România a urmărit partida din Trivale de la tribuna oficială a stadionului Nicolae Dobrin alături de Jean Vlădoiu, managerul sportiv al grupării din Trivale. Oficialul FRF a fost mulțumit de ce a văzut, iar la final i-a felicitat pe conducătorii clubului FC Argeș pentru jocul prestat de echipă.
Denisa Dragomir, premiată
Înainte de startul partidei cu Rapid, atleta Denisa Dragomir a fost premiată pentru medalia de aur câștigată la Campionatul Mondial de Alergare Montană din acest an. Sportiva legitimată la clubul FC Argeș-CSM Pitești a primit din partea primarului Cristian Gentea un buchet de flori și un tricou cu FC Argeș pe care se regăseau autografele tuturor jucătorilor alb-violeți. La cursa din Thailanda, Denisa a dominat cursa de 38 km de la un capăt la altul. În afară de acest titlu, Dragomir și-a mai trecut în cont, tot în acest an, și medalia de aur la Campionatul Mondial de Skyrunning din Italia.
Se pun în vânzare biletele pentru meciul de Cupă
Începând de astăzi, de la ora 12.00, clubul FC Argeș va pune în vânzare biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a 3-a a grupei D, din Cupa României, partidă programată miercuri, de la ora 17.00, pe stadionul Nicolae Dobrin. Tichetele vor fi disponibile la Fan Shop FC Argeș, situat la parterul Casei Cărții din Pitești, dar și la stadionul Nicolae Dobrin, începând cu ora 15.30. Biletele se vor comercializa și miercuri, în ziua partidei. Prețurile tichetelor sunt următoarele: 15 lei – Peluză; 25 lei – Tribuna 2; 30 lei – Tribuna 1. Fanii olteni vor scoate din buzunar 20 de lei pentru un tichet la Sectorul – Peluză oaspeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.