Ultimul meci al anului pe propriul teren!

0
2
  • Superliga, etapa 20: CS Mioveni – U Craiova, astăzi, ora 20:30

CS Mioveni dispută astăzi ultima partidă oficială din 2022 pe propriul teren. Galben-verzii vor întâlni de la ora 20:30 pe Universitatea Craiova, locul 3 de anul trecut, finalistă a Cupei și ocupanta locului 5 în momentul de față în clasamentul Superligii.
Argeșenii trec in momentul de față printr-o criză de rezultate și de formă, echipa antrenată de Marius Stoica fiind în clasament pe ultimul loc cu doar 8 puncte și cu doar o remiză în ultimele 8 etape de campionat. Este vorba de egalul de acasă, cu FC Botoșani din ultima etapă a turului, în rest înregistrându-se numai înfrângeri. Galben-verzii vind după o serie negativă de 4 înfrângeri consecutive în campionat, 0-2 cu Hermannstadt, 1-2 cu Farul, 0-1 cu CFR, 1-5 cu FCSB și o alta în Cupă, 0-3 cu UTA. Dintre acestea, ultimele două rezultate pot fi puse și pe seama lipsei de antrenamente, jucătorii alegând această cale de protest din cauza întârzierilor salariale. De partea cealaltă, oltenii au cinci jocuri consecutive în campionat și cupă fără victorie cu remiză și înfrângere în competiția KO și înfrângere și alte două remize în Superliga. Pe propriul teren, CS Mioveni nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon. Astfel, din 9 jocuri disputate acasă, galben-verzii au obținut 4 remize (1-1 cu FCSB, 1-1 cu UTA, 2-2 cu FC U Craiova, 0-0 cu FC Botoșani) și au pierdut de 5 ori (0-2 cu Farul, 0-1 cu FC Argeș, 0-1 cu U Cluj, 0-2 cu Hermansntadt, 0-1 cu CFR Cluj). De partea cealaltă, oltenii au 9 jocuri disputate afară, în care au obținut 3 victorii, 3 remize și au pierdut de alte 3 ori, golaverajul fiind negativ, 9-10.
Mioveniul este în clasament la 9 puncte de următoarea clasată și orice punct câștigat până la pauza de iarnă este binevenit, în situația în care se dorește salvarea de la retrogradare în partea a doua a sezonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.