Înfrângere nemeritată a galben-verzilor!

0
0
  • Superliga, Etapa 20: CS Mioveni – U Craiova 0-1 (0-1)

CS Mioveni a peirdut luni seara cu 1-0, ultimul meci din 2022, disputat pe propriul teren. Galben-verzii au fost învinși de Universitatea Craiova, unicul gol al partidei fiind marcat de Cîmpanu, în minutul 41, cu cu un șut imparabil de la 16 m.
Înfrângerea Mioveniului este însă nemeritată, elevii lui Marius Stoica meritând mai mult de la acest joc. Însă, lipsa de antrenamente de la începutul lunii ca semn de protest pentru restanțele financiare și-a spus cuvântul, iar limetele jucătorilor gazdă s-au văzut.
În prima repriză, oaspeții au fost cei care au condus ostilitățile și au ratat mai multe ocazii prin Crețu de două ori, Ivan și MItrea în timp ce Cîmpanu a marcat golul din minutul 41.
În a doua repriză Mioveniul a echilibrat jocul și chiar a preluat inițiativa, însă lipsa de inspirație în preajma careului sau în fața porții a făcut cat Balaur, Panait de două ori și Krasniqi să nu marcheze, tablela rămânând neschimbată până la final.
Oltenii au avut și ei o bară transversală în minutul 70, când Markovici a scăpat singur dar Croitoru s-a opus, în timp ce de partea cealaltă, Krasniqi a nimerit și el bara lateral, la reluarea cu capul din 6 m pe care putea scria gol.
După 20 de etape, CS Mioveni rămâne ultima în clasamentul Superligii cu doar 8 puncte. Echipa galben-verde mai are de jucat un singur meci în 2022, în deplasare, la FC Argeș, duminică, la 12:00. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.