O gafă a decis meciul!

0

FC Argeș a intrat în hora retrogradării după ce a pierdut cu 0-1, confruntarea de luni seară, din deplasare, cu FCU Craiova, din runda cu numărul 20 din Superliga Superbet.
Argeșenii au avut o evoluție foarte slabă, atât în defensivă, cât și în ofensivă. Alb-violeții nu au contat în atac, ocaziile mari de gol lipsind cu desăvârșire, iar în apărare au avut multe momente în care au fost depășiți de adversar. Oltenii puteau deschide scorul prin Bahassa, însă Greab a reușit să respingă șutul acestuia. Replica argeșenilor a fost dată de Ișfan, însă șutul acestuia din preajma careului nu i-a pus probleme lui Gurău.
La puțin timp după revenirea de la vestiare, Craiova a avut șansa desprinderii pe tabelă, însă Radu Negru, din poziție ideală, a trimis în bara transversală. Oltenii au deschis scorul cu o jumătate de oră înainte de final după o gafă a lui Jakolis. Fundașul argeșean a trimis încet balonul către portarul Greab, Bahassa a ajuns primul la minge, i-a pasat lui Chițu care a îndeplinit o simplă formalitate. Trupa lui Nicolo Napoli își putea majora diferența pe tabelă, însă Greab a reușit să respingă șutul lui Chițu rămas singur cu portarul argeșean. În urma acestui eșec, FC Argeș a coborât pe locul 11, cu cele 22 de puncte acumulate, cu unul mai mult decât FC Botoșani, prima echipă aflată pe loc de baraj.

FCU Craiova – FC Argeș 1-0(0-0) A marcat: Chițu (min.61)
FCU CRAIOVA: Gurău – Negru, Paramatti(min.76 R. Grigore), Duarte, Huyghebaert – Achim, Albu – Baeten(min.90 Van Durmen), Bauza, Bahassa – Iancu(min.46 Chițu)
Rezerve neutilizate: Mogoșanu – Blidar, Marquet, Blănuță, Sidibe, Zanfir
Antrenor: Nicolo Napoli
FC ARGEȘ : Greab – Jakolis, M. Constantin, Cestor, Vianna – Meza Colli(min.66 Crețu), Njike – Ișfan, Șerban(min.20 Alceus), Bertrand(min.76 Calcan) – Garita
Rezerve neutilizate: Micle – Covaci, Dobrosavlevici, Pîrvu, Raynov, A. Stoica
Antrenor: Constantin Schumacher
Cartonașe galbene: Iancu, Paramatti / M. Constantin, Cestor
Stadion: Complex Sportiv (Craiova)
Arbitru: Marcel Bîrsan (București) / A1: Radu Ghinguleac (București) / A2: Marius Mihai Marica (Bistrița) / Arbitru VAR: Iulian Dima (București), Arbitru AVAR: Cristina Trandafir (București) / Rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureș)
Observatori: Marcel Vasile, Irina Mîrț. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.