În arest după ce şi-a bătut concubina şi nepoata

0
0

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-a bătut concubina, cu 19 ani mai în vârstă, şi pe nepoata acesteia, o copilă de 15 ani. Individul în vârstă de 35 de ani are un palmares greu de egalat în materie de violenţă în familie. Este judecat în două dosare penale după ce şi-a agresat partenera de viaţă şi pe minoră, a fost emis şi un ordin de protecţie împotriva lui şi din cauză că nu s-a potolit a ajuns în arest. 
Marian Cătălin V., de 35 de ani, din Bistrețu, județul Dolj, are o relaţie de concubinaj cu o piteşteancă în vârstă de 54 de ani. Scandalurile dintre cei doi sunt la ordinea zilei şi nu se puţine ori a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor ca să restabilească ordinea şi liniştea în căminul lor. Bărbatul a fost trimis în judecată în luna martie pentru violenţă în familie după ce şi-a bătut crunt concubina. O lună mai târziu a fost trimis în judecată din cauză că a bătut-o pe nepoată. Ulterior, nepoata şi-a retras plângerea, numai că Parchetul a cerut judecătorilor să continue procesul pe motiv că procurorii s-au autosesizat cu privire la faptă şi urmărirea penală nu a început ca urmare a plângerii. În ciuda celor petrecute piteşteanca a continuat să locuiască împreună cu bărbatul. De altfel, la una dintre audieri, ea le-a mărturisit jenată anchetatorilor că nu poate să renunţe la „tinerel”.

Ordin de protecţie

În ciuda problemelor pe care le are cu legea, Mariana Cătălin V. a bătut-o din nou pe femeie. Concubina a acceptat, cu greu, să fie emis un ordin de protecţie pe numele bărbatului. Când a aflat că nu mai are voie să se apropie de ea la mai mult de 100 de metri, bărbatul a provocat un nou scandal. În noaptea de luni spre marţi, a încălcat ordinul de protecţie şi s-a dus peste ea în casă. A lovit-o pe femeie cât şi pe nepoata ei în vârstă de 15 ani şi le-a ameninţat cu moartea. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție, precum și loviri sau alte violențe. În urma administrării probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în cursul zilei de 13 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au dispus reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de bărbatul în cauză.
În aceeași zi, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a admis cererea, dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile” a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. În aceeaşi zi, Judecătoria Piteşti a confirmat ordinul de protecţie. Chiar dacă va ieşi din arest Marian Cătălin V., nu are voie să meargă la locuinţa femeii, nici să se apropie de ea sau de nepoată vreme de 6 luni. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.