Pe locul 1 la Cupa Mondială

0

Aeromodelism

Acum câteva zile, localitatea Slănic din județul Prahova a găzduit Cupa Mondială F1D la aeromodelism, întrecere la care au participat sportivi din 9 țări. Competiția s-a încheiat cu triumful lui Eduard Bouleanu, sportivul legitimat la clubul FC Argeș. Acesta a obținut locul 1 în competiția rezervată juniorilor.

Volei
Misiune infernală la Lugoj
Echipa de volei feminin a Piteștiului va avea parte la sfârșitul acestei săptămâni de un nou meci infernal. După ce în runda precedentă a întâlnit pe CSM Volei Alba Blaj, campioana României, FC Argeș Volei va da piept sâmbătă, de la ora 18.30, în deplasare, cu CSM Lugoj, câștigătoarea Supercupei României. Duelul cu bănățencele face parte din runda cu numărul 10 a Diviziei A1 de volei feminin, iar CSM Lugoj ocupă locul 6, cu 15 puncte, în timp ce FC Argeș Volei ocupă locul 9, cu 6 puncte.

Automobilism
Intenții pentru participarea la competițiile internaționale
Președinții de Comisii Sportive din cadrul FRAS vor începe în scurt timp centralizarea intenţiile de participari internaționale ale sportivilor (juniori și seniori) din cadrul disciplinelor pe care le reprezintă, preconizate pentru anul competițional 2023. Sportivii sunt rugaţi să ia legătura cu preşedinţii de comisii şi să ofere informaţiile necesare. Situația finală se va trimite până miercuri, 21 decembrie, exclusiv la adresa juniori@fras.ro. Informații trimise în alt format, după această dată sau la o altă adresă de mail decât cea specificată mai sus, nu vor fi luate în considerare. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.