Bonusuri oferite clientilor noi de casele de pariuri

0
0

Majoritatea romanilor aleg in prezent sa parieze direct pe internet, in cadrul site-urilor licentiate de pariuri. Aceste agentii de pe internet le ofera clientilor o multime de beneficii, iar unul dintre cele mai importante este reprezentat de ofertele bonus pentru jucatorii noi.

Astfel, clientii care se inregistreaza pentru prima data pe site sunt recompensati cu diferite bonusuri atractive. Tocmai despre asta vei gasi detalii in randurile urmatoare si iti voi prezenta care sunt cele mai populare bonusuri de bun venit pe care le poti intalni la pariuri sportive online.

Bonus gratuit fara depunere

De departe cea mai cautata oferta bonus de catre jucatorii romani la pariuri online este bonusul fara depunere. Exista si asemenea oferte gratuite in mediul online, astfel ca unele agentii iti vor oferi la inregistrarea sau pentru verificarea contului de pe site un bonus gratuit.

De exemplu, uneori poti sa primesti la Winbet bonus fara depunere si e clar ca asemenea oferte nu trebuiesc ratate.

Ca si bonus gratuit pentru clientii noi, agentiile de pariuri pot oferi bani bonus sau pariuri gratuite (free bets). Oricum ar fi este foarte util sa incasezi si tu astfel de bonusuri mereu cand ai ocazia. Prin intermediul lor te distrezi gratuit pe site si in plus poti ajunge sa transformi bonusul in bani reali pe care sa ii retragi apoi in contul tau bancar.

Bonus procent din suma depusa

Cand vine vorba despre bonusuri la depunere, promotiile de tip procent din suma depozitata sunt cele mai des intalnite si aproape toate casele de pariuri le ofera.

Astfel, cel putin la prima depunere vei fi recompensat cu bani bonus din partea agentiei, insa trebuie sa stii ca exista si case de pariuri care iti vor oferi bonus chiar si la primele 3 sau 5 incarcari ale contului.

Prin intermediul unui astfel de bonus vei primi un anumit procent bonus in momentul in care depui bani in contul tau de joc.

De regula bonusurile variaza intre 50% si 200% si in cazul tuturor ofertelor exista si o limita maxima de bani bonus ce poate fi oferita. Cu cat vei depune mai mult, cu atat vei primi un bonus mai consistent, care iti va consolida banca de start.

Pariuri gratuite

Extrem de apreciate de catre jucatori si foarte populare in randul caselor de pariuri de pe internet sunt si ofertele bonus care iti aduc pariuri gratuite (free bets).

Astfel, in momentul depunerii vei fi recompensat cu unul sau mai multe pariuri gratuite de diferite valori. Un pariu gratuit este un pariu pe care il vei plasa fara sa consumi din fondurile proprii, ci vei folosi practic din banii agentiei.

In urma unui bilet jucat cu free bet tu vei pastra in cont doar profitul generat de acesta (castig – miza), in cazul in care biletul este castigator. De asemenea, tine cont ca unele oferte cu pariuri gratuite specifica si anumite conditii in care poate fi utilizat free bet-ul, cum ar fi numar minim de meciuri pe bilet, cote minime si altele.

Pariuri fara risc

In ultimii ani a aparut o noua promotie interesanta la pariuri online si anume pariurile fara risc. De regula, acest tip de oferta face referire la primul tau pariu plasat la o agentie din momentul deschiderii contului. Astfel, o casa de pariuri iti poate oferi un prim pariu fara risc, ceea ce inseamna ca, daca primul bilet jucat este pierzator primesti inapoi 100% din miza, fie sub forma de bani bonus sau bani cash, fie sub forma unui pariu gratuit.

De ce este interesant un astfel de bonus? Fiindca prin intermediul lui ai posibilitatea sa joci primul bilet mai riscant, alegand o cota mai mare, fiindca oricum esti acoperit si primesti banii mizati inapoi in caz de nereusita.

Acestea sunt 4 dintre cele mai populare bonusuri oferite clientilor noi de casele de pariuri din Romania. Pe langa ele poti intalni si alte cateva oferte, insa destul de rare in ziua de astazi, cum ar fi cote marite sau cashback.

Asadar, nu iti ramane decat sa alegi cele mai captivante si profitabile oferte pentru tine, sa iti deschizi cont nou pe site si sa respecti termenii si conditiile si modul de incasare al bonusului. Te vei bucura apoi de diverse beneficii care iti vor creste atat banca de start, cat si sansele de a inregistra castiguri la pariuri pe internet.