Jean Vlădoiu a plecat de la FC Argeș

0

FC Argeș s-a despărțit pe cale amiabilă de managerul sportiv Jean Vlădoiu. Anunțul a fost făcut de clubul din Trivale prin intermediul unui comunicat de presă.  M.D.

“Au fost doi ani de excepție, mai ales pentru mine, care eram la prima provocare de acest gen. Am venit la FC Argeș într-un moment greu și am încercat cu toată puterea să ajut, în plan sportiv, ca echipa să-și atingă obiectivele. Din păcate, în acest sezon așteptările au fost mult mai mari, iar realizările departe de obiectivele stabilite în debutul sezonului, fapt pe care mi l-am asumat și mi-l asum și acum, la final. Din acest motiv, am considerat că este momentul să mă retrag din funcția de manager sportiv, dar să rămân același înflăcărat suporter al echipei FC Argeș. Le mulțumesc tuturor colegilor și suporterilor pentru colaborare, înțelegere și susținere. Hai FC Arges!”, a declarat fostul fotbalist și manager sportiv al Argeșului.

Clubul FC Argeș îi mulțumește pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și pentru momentele frumoase trăite alături de echipă și îi dorește mult succes în următoarele provocări” se precizează în comunicatul emis de gruparea din Trivale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.