Şoferul băut a făcut praf două maşini!

0

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale ieri, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc la Albota, pe DN 65. În timpul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un şofer nu a adaptat viteza într-o curbă uşoară şi a ajuns pe contrasens. A lovit violent un Peugeot care circula regulamentar din sensul opus. Toate cele trei persoane din Peugeot au rămas încarcerate între fiarele contorsionate, având nevoie de intervenţia descarcerării ca să poată fi eliberate. Şoferul care a provocat accidentul era băut! 
„Din verificările preliminare, efectuate de polițiști Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din Albota, care conducea un autoturism pe DN 65, pe raza localității de domiciliu, din direcția Pitești către Slatina, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei în curbă, în condiții de carosabil umed, precum și al consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de un barbat de 54 de ani, din București. În urma coliziunii, au suferit leziuni cei trei ocupanți ai celui de-al doilea autoturism, respectiv conducătorul auto, precum și o tânără de 22 de ani, din comuna Brănesti, județul Ilfov, pasageră dreapta față, și o femeie de 54 de ani, din București, pasageră spate, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri” a transmis IPJ Argeş după accident.

Trei persoane încarcerate

George Daniel O., de 32 de ani, din Albota, care care a provocat accidentul, conducea un Audi A6, break. În curbă a derapat şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit un Peugeot condus de Viorel S., de 54 de ani, din Bucureşti. După impact, Audi a fost proiectat în glisieră. Cei trei pasageri din Peugeot au fost scoşi dintre fiarele maşinii de pompierii de la descarcerare. Au avut nevoie de îngrijiri medicale ambii şoferi, un bărbat, pasager în Audi şi două femei pasagere în Peugeot.
Poliţiştii i-au pus pe şoferii implicaşi să sufle în etilotest. S-a stabilit că, conducătorul vinovat de producerea coliziunii, este băut. George Daniel O. avea o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.