Jandarmii au adus bucuria în sufletul unei fete

0

Un gest de mare omenie au adus bucurie ieri, în sufletul unei copile, elevă în clasa VII-a, jandarmii argeşeni. Oamenii legii i-au dăruit fetei un laptop şi o imprimantă. Povestea ei era cunoscută de jandarmii care merg în şcoli şi fac activităţi preventive. 
„Aflând povestea Dariei, elevă la Școala Gimnazială Budeasa, Jandarmeria Argeș a demarat o campanie în interiorul instituției, intitulată „Tu ce faci cu 5 lei? Ștafeta Faptelor Bune”, reușind să strângă suma necesară pentru achiziționarea unui laptop și a unei imprimante pentru fetiță.
Deși este crescută doar de bunica în vârstă de aproape 80 de ani, Daria este o elevă conștiincioasă, cu rezultate foarte bune la învățătură.
Jandarmii argeșeni sau mesagerii lui Moș Crăciun, așa cum au fost numiți de către profesoarele Dariei, au mers astăzi cu daruri acasă la fetiță, reușind astfel, din puțin lor să realizeze mult.
În continuare, Jandarmeria Argeș va lansa către alte instituții din țară provocarea de a accepta “Ștafeta Faptelor Bune”, sperând astfel să motiveze cât mai multe persoane să ofere un ajutor celor care au cu adevărat nevoie”, au transmis reprezentanţii IJJ Argeş. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.