Un nou traseu operațional pentru transportul public

0
0

Începând cu 1 ianuarie 2023, operatorul regional PUBLITRANS 2000 S.A și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești vor asigura serviciile de transport public local şi pe raza comunei Oarja. M.D.

Noul traseu va fi asigurat prin Linia 17 şi va fi următorul: plecare punct de îmbarcare Gară Sud Poştă, Bulevardul Fraţii Goleşti, Bulevardul Petrochimiştilor, DN65B (Registrul Auto Român/Carrefour pentru retur), drumul judeţean 702G, pasarelă autostrada prin drumul judeţean 503, cap linie Oarja (blocuri).

Programul de circulație al mijloacelor de transport public, în zona metropolitană, va fi afișat atât pe site-ul operatorului Publitrans 2000 S.A https://www.publitrans2000.ro, cât și în stațiile de autobuz.

Tarife:
☑️prețul unei călătorii integrate pe bază de bilet este de 2,5 lei;
☑️prețul unui abonament nenominal integrat (toate traseele), pentru o zi, este de 10 lei;
☑️prețul unui abonament integrat (toate traseele), pentru o lună, este de 80 de lei.

Biletele de călătorie pot fi procurate de la:
☑️casele de bilete;
☑️automatele de bilete;
☑️agenţi economici de pe raza comunei Oarja: Constar Magazin (Monument), Stanciu E. Florina (Poliţie);
☑️din autobuzele dotate cu POS-urile marcate cu inscripția Mastercard sau Visa, cu carduri tip contactless, Mastercard sau Visa.

Abonamentele la preţul integral pot fi procurate de la casele de bilete.

De asemenea, anunţăm că anumite categorii de utilizatori ai serviciului de transport public local de persoane, de pe raza comunei Oarja, membră a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Piteşti, beneficiază de abonamente reduse şi gratuite.

Pentru detalii privind reducerile de abonamente și gratuitățile, accesați link-ul https://www.primariapitesti.ro/un-nou-traseu-operational-din-luna-ianuarie-pentru-transportul-public-in-zona-metropolitana-a-municipiului-piteti-articol923

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.