Amendat că dădea cu petarde la 7 dimineaţa!

0

Un piteştean a fost reclamat de localatrii unui bloc de pe strada Bradului, din Piteşti, că aruncă cu petrade pe stradă. Un echipaj de la Secţia 3 a mers în zonă şi individul a fost identificat. Acesta avea la el o baterie de artificii cu 100 de focuri şi alte pocnitori.
Pe 30 decembrie, în jurul orei 07:30, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 37 de ani, din Pitești, care, prin folosirea de articole pirotehnice, a tulburat liniștea publică, pe strada Bradului, în zona unor blocuri de locuințe. Este vorba de Cristian M. De asemenea, cu ocazia depistării, asupra acestuia au fost identificate mai multe articole pirotehnice, respectiv mai multe petarde tip emițător de sunet din categoria P1, dar și o baterie de artificii cu 100 de focuri, din categoria F3, care este interzisă la deținere și comercializare către persoane ce nu au calitatea de artificeri sau pitotehnicieni.
Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991R, ca urmare a tulburării liniștii publice şi cu avertisment, conform Legii 126/1995, totodată fiind aplicată măsura complementară de confiscare a articolelor pirotehnice. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.