CS Mioveni, negocieri cu Dică la început de an!

0

Anul 2023 l-a găsit pe Nicolae Dică în negocieri pentru preluarea funcției de antrenor principal la CS Mioveni. Galben-verzii sunt ultimii în Superliga, dar speră încă la salvarae de la retrogradare.
Conform gsp.ro, negocierile între cele două părți au fost intense în ultimele zile ale anului 2023 și au continuat și în primele zile ale acestui an. Nicolae Dică este liber de contract de la începutul lunii noiembrie, după despărțirea de FCSB. Antrenorul a declarat în această perioadă că a primit mai multe oferte din ligile inferioare, iar odată cu oferta de la CS Mioveni este aproape de revenirea pe prima scenă. Fostul jucător al lui FC Argeș, FCSB și chiar al CS Mioveni, trebuie convingă că va avea la echipă condițiile necesare pentru a salva echipa de la retrogradare. ”Antrenorul în vârstă de 42 de ani ar obține la Mioveni libertatea pe care și-o dorește, dar va avea o misiune imposibilă. Gruparea argeșeană ocupă ultima poziție în Liga 1, cu doar 9 puncte obținute în primele 21 de runde. Obiectivul este salvarea de la retrogradare” mai infoermează GSP. CS Mioveni a fost condusă în ultima parte a anului 2022 de Marius Stoica, numit în funcție după îndepărtarea lui Flavius Stoican. Cu Stoic ape bancă, argeșenii au avut următoarele rezultate: # 1-2 la Farul # 0-1 cu CFR # 2-5 la FCSB # 0-1 cu U Craiova # 2-2 la FC Argeș în Superliga și # 1-0 cu Botoșani # 0-3 cu UTA în Cupă.
După o lună în care Marius Stoica a avut voie să dea indicații pe bancă, la echipă a afost adus în luna decembrie Adrian Matei ca antrenor principal, el fiind deținător de licență PRO, însă de pregătirea echipei, stabilirea tacticii și de shcimbări tot Stoica se ocpa, Matei fiind doar antrnorul pe hârtie. Chiar dacă rezultatele au fost slabe, jocul echipei a fost unul bun și se merita mai mult de la aproape toate partidele, cu excepția celei de la FCSB și cu UTA în Cupă. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.