Cum au petrecut sportivii argeșeni Revelionul

0

Sportivii din întreaga lume au postat în mediul online cum au petrecut trecerea în noul an. Nici cei care repre-zintă cluburile sportive din județul nostru nu au făcut excepție.
Pe pîrtie și la Paris
George Micle, portarul echipei FC Argeș, a petrecut la Rânca cu mai mulți colegi de echipă. Alb-violeții s-au bu-curat de preparatele tradiționale, dar și de pârtia acoperită de zăpadă. Colegul său, atacantul Arnold Garita, a petrecut alături de familie, acasă, la Paris. Vârful alb-violeților și-a încărcat bateriile și este pregătit să înceapă pregătirea pentru partea secundă a sezonului.
Arbitri, la munte
Cătălin Popa, arbitrul de Liga I, a sărbătorit trecerea dintre ani la munte, la o pensiune din Bran. Cavalerul fluie-rului a petrecut alături de familie și de cei apropiați. Colegul său, asistentul Romică Bîrdeș a petrecut tot la mun-te, dar la o pensiune din Maramureș. Acesta a postat o fotografie cu soția și fiica sa.
Baschetbaliștii la antrenamente
Baschetbaliștii de la FC Argeș Basketball nu au avut timp de petreceri. Pe 31 decembrie, jucătorii piteșteni au avut programat un antrenament la Sala Sporturilor Trivale. Jucătorii lui Milan Mitrovic sunt primii care vor începe competițiile din noul an, piteștenii având programat joi meciul de campionat cu SCM U Craiova. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.